AW-11362371499

Muğla'da Güreşçi Kızlar Şampiyonaya Damga Vurdu

Bayan Güreş Takımı sporcuları il şampiyonasında kazandıkları altı birincilikle müsabakalara damgasını vurdu.

SPOR - 08-03-2023 12:39 4484 kez okundu.

Muğla'da Güreşçi Kızlar Şampiyonaya Damga Vurdu

ily:"Arial","sans-serif"">Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Belediyespor Bayan Güreş Takımı sporcuları il şampiyonasında kazandıkları altı birincilikle müsabakalara damgasını vurdu.

Okul Sporları faaliyet programında yer alan “ Okullararası Yıldız Kızlar ve Genç Kızlar İl Şampiyonaları” Köyceğiz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Muğla il şampiyonasında Köyceğiz Belediyespor güreşçileri 6 birincilik elde ederek büyük başarı gösterdi.

Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı antrenörü Elis Yıldız; “Dereceye giren sporcularımız Nisan ayında gerçekleştirilecek olan Okullararası Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Sporcularımı tek tek tebrik eder ve bize bu yolda her zaman destek olan maddi ve manevi yanımızda olan Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’a, Belediye Başkan Yardımcımız Metin Yerlikaya’ya, Halkla İlişkiler Müdürümüz Cemil Akyol’a çocuklarım ve kendi adıma çok ama çok teşekkür ederim. Özellikle bugün yanımızda olup desteklerini hissettirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER

"MUĞLASPOR-YATAĞANSPOR MAÇINDA YAŞANAN OLAYLARLA İLGİLİ YATAĞANSPOR'UN BASIN AÇIKLAMASIDIR"

25-03-2024 - SPOR

Muğlaspor Üç Puanı 2 Golle Aldı

Muğlaspor Üç Puanı 2 Golle Aldı

25-03-2024 - SPOR