Muğla orman" class="taglink" title="Orman Haberleri">Orman Bölge Müdürlüğü, orman yangınlarına karşı yürüttüğü önleyici çalışmalar kapsamında yangın emniyet şeridi yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Çalışmaların önemli duraklarından biri olan Karacasöğüt bölgesinde devam eden yangın emniyet şeridi uygulamaları, TRT Haber'in de gündemine taşındı.
Yangınların yayılmasını önlemek ve müdahale ekiplerinin çalışmalarını kolaylaştırmak amacıyla sürdürülen emniyet şeridi çalışmalarıyla, ormanlık alanların korunması ve olası risklerin en aza indirilmesi hedefleniyor.
Yetkililer, orman yangınlarıyla mücadelede önleyici tedbirlerin büyük önem taşıdığına dikkat çekerek çalışmaların farklı bölgelerde de devam edeceğini belirtti.















