Muğla Büyükşehir’den İhtiyaç Sahibi Ailelere Yakacak Desteği

MUĞLA - 16-03-2026 11:08 881 kez okundu.

Muğla Büyükşehir’den İhtiyaç Sahibi Ailelere Yakacak Desteği

Ahmet Aras yönetimindeki Muğla Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yakacak desteğini sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından il genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında 2 bin 450 aileye toplam 25 bin 450 çuval odun ulaştırılıyor. Ekipler, park, mezarlık ve sorumluluk alanlarında gerçekleştirilen budama, temizlik ve bakım çalışmalarından elde edilen odunları değerlendirerek ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine kadar teslim ediyor.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla’nın 13 ilçesinde yaşayan 202 şehit yakını ve gaziye de yakacak desteği sağlanıyor. Yapılan destekle özellikle kış aylarında vatandaşların ısınma ihtiyacına katkı sağlanması hedefleniyor.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, temel hedeflerinin vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak olduğunu belirterek sosyal destek çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti. Başkan Aras, kırsal mahallelerden sahil bölgelerine kadar tüm vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeler yürüttüklerini ve özellikle kış aylarında ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmayı görev bildiklerini söyledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çamlı Çocuk Köyü Doğal Yaşam Alanları ile Ziyaretçilerini Bekliyor

Çamlı Çocuk Köyü Doğal Yaşam Alanları ile Ziyaretçilerini Bekliyor

29-05-2026 - MUĞLA

İstanbul’un Fethi’nin 573. Yılı Kutlu Olsun

İstanbul’un Fethi’nin 573. Yılı Kutlu Olsun

29-05-2026 - MUĞLA