AW-11362371499

Milletvekili Otgöz Şoför Esnafının Sorunlarını Dinledi

FETHİYE - 26-05-2023 15:25 1425 kez okundu.

Milletvekili Otgöz Şoför Esnafının Sorunlarını Dinledi


AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret ederek Fethiye’de çalışan şoförler ile bir araya geldi.
Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası'na gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’e AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı eşlik etti.

Burada şoförler ile bir araya gelen Vekil Otgöz, sorunlar ve yapılması gerekenler hakkında konuştu. Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıya Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Mehmet Hadi Çakıroğlu, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, sektör temsilcileri ve çok sayıda şoför esnafı katıldı.

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar yaptığı açılış konuşmasında, “Sayın Milletvekili Yakup Otgöz seçimlerden sonra ayağının tozuyla bizi ziyarete geldi. Burada şoför esnafımızın sorunlarını ve taleplerini dinleyecek. Bu düşüncesinden dolayı çok memnun oldum. Bize yol gösterecek bir vekilimizin olduğundan ötürü bu ziyaretten çok memnun olduk” dedi.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, “Odanın kapısını bizlere açtığınız için teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta yapılan seçim için bize destek olduğunuzdan dolayı teşekkür ediyorum. 28 Mayıs tarihinde tekrardan seçime gideceğiz. Bu seçimde de sizlerden destek bekliyoruz. Şoför esnaflarımızın yaptıkları iş ile ilgili sorunları da dinleyip çözmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ise, “34 yıldır bu işle uğraşıyoruz. Artık bu bölgenin kroniklenmiş sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Milletvekili olmak için milletvekili olmadık. Bu 13 ilçenin sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışacağız. Kadem başkanım ile bu yükü beraber sırtlayacağız. Seçimin ilk turunda verdiğiniz destekler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Pazar günü ikinci tur seçimimiz var. Her şerde bir hayır vardır. %59.42 olması çok iyi oldu. Eğer ilk turda seçim bitseydi, sandıktan çaldılar diye dedikodusu dönecekti. Kimse istikrarın bozulmasını istemiyor. İkinci turda seçimin biteceğine inancımız tam. İlk turda oy kullanan insanları tekrar sandığa götürürsek hiç sıkıntı yok. Seçimin %55,56 bandında Recep Tayyip Erdoğan lehine biteceğine inanıyorum. En doğru kararı vatandaşımız verir. Seçim anketlerinin algı operasyonları boş çıktı. En doğru kararı bu millet veriyor. Çanakkale, Sakarya savaşlarını nasıl kazandıysak bu seçimi de kazanacağız. Dünyanın gözü bu topraklarda. Bizim tek amacımız çocuklarımıza güzel bir ülke bırakmak istiyoruz" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Fethiye Devlet Hastanesinde Anjiyo Ünitesi Hasta Kabulüne başladı

Fethiye Devlet Hastanesinde Anjiyo Ünitesi Hasta Kabulüne başladı

24-03-2024 - FETHİYE

FETHİYESPOR 91 YAŞINDA !

FETHİYESPOR 91 YAŞINDA !

23-03-2024 - FETHİYE