AW-11362371499

Milletvekili Mete Yatağan'a çıkarma yaptı

MUĞLA - 24-05-2023 23:21 1359 kez okundu.

Milletvekili Mete Yatağan'a çıkarma yaptı



AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, 28 Mayıs 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Yatağan ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Milletvekili Mete ilk olarak Yatağan’da muhtarla buluşarak görüş alışverişinde bulundu. 
Ziyaret sırasında Mete'ye Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Milletvekili adayları Eylem Tan ve Ali Mete Karagöz eşlik etti.
Mete, muhtarlarla bir araya geldikleri toplantıda, "Nasıl siz halk tarafından seçildiyseniz ben de karşınızda 14 Mayıs'ta halk tarafından seçilmiş bir vekilim. Bu yüzden masanın aynı tarafındayım" ifadelerini kullandı.
"CUMHURBAŞKANININ SEÇİMİNDEN ZAFERLE ÇIKMASI, TÜRKİYE'NİN İSTİKRARI VE GÜVENİ İÇİN KRİTİK BİR ADIMDIR"
Mete şöyle devam etti:
‘’Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 14 Mayıs'ta gösterdiğiniz desteğinizi 28 Mayıs'ta da göstermenizi rica ediyorum. Ülkenin geleceği için büyük öneme sahip olan seçimlerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzde 60 oyla zafere hep birlikte taşıyacağız. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’de refahının sağlanması için büyük çaba sarf etmektedir. Güçlü projeleriyle ve vizyoner bakış açısıyla Türkiye'yi daha da ileriye taşımıştır. Bu nedenle 28 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vererek Türkiye’mizi daha ileriye götürerek, refah ve huzurumuzun sürdürmesini sağlamak büyük önem taşımaktadır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzde 60 oyla seçiminden zaferle çıkması, Türkiye'nin istikrarı ve güveni için kritik bir adımdır. Bu sonuç, iç ve dış politikasında daha güçlü bir şekilde sunulması, ekonomik büyümeyi sürdürmesini ve toplumun refahını artırmasını sağlayacak. Milletvekili Kadem Mete olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın izinde Türkiye'nin daha da ileri gitmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizlerden, 28 Mayıs'ta sandık başına giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verilmesini ve onun Türkiye için çalışmalarının güçlenmesine katkı sağlamanızı bekliyorum. Türkiye'nin beklentileri ve daha güçlü bir gelecek inşa etmesi için önemli bir adım olacak. Bu nedenle, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vermek için sandık başına gitmenizi ve yakın çevrenizi de bu konuda teşvik etmeyi arzuluyorum.’’
Mete, konuşmasının ardından muhtarların görüş, istek ve taleplerini değerlendirdi.
"CUMHURBAŞKANIN DESTEĞİYLE BİRÇOK HİZMETE İMZA ATILDI"
Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz de Milletvekili Kadem Mete'ye katılımlarından dolayı teşekkür ederek, ilçenin altyapısı, ulaşım, eğitim ve sosyal projeler gibi konularda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle birçok hizmete imza atıldığını dile getirdi.
"CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN'I SEÇİMLERDEN ZAFERLE ÇIKARACAĞIZ"
Milletvekili adayı Eylem Tan ise ‘Yatağan’da çok kez çalışma fırsatı yakaladığını belirterek, muhtarların hiçbir zaman çalışmalarında kendilerini yalnız bırakmadığını söyledi.
Muhtarların halk tarafından seçilmiş, sevilen, sayılan kişiler olduğuna vurgu yapan Tan, "O yüzden sizin söyledikleriniz bizler için de çok kıymetli. Cumhurbaşkanımızın ve partimizin siz muhtarlara yakınlığını anlatmama gerek olmadığı düşüncesindeyim. 28 Mayıs’ta Türkiye’mizin geleceği için sandık başına giderek nasıl 14 Mayıs’ta Cumhur ittifakını birinci parti çıkardıysak yine Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı seçimlerden zaferle çıkaracağız’’ dedi.
KARMADEN MERMER İŞLETMESİNDE İŞÇİLERLE BULUŞTU 
Milletvekili Kadem Mete, program çerçevesinde daha sonra Büyükşehir Meclis Üyesi Emre Karaöz’e ait olan Karmaden Mermer İşletmesi çalışanları ile bir araya geldi.
Karmaden işletmesinde çalışan emekçilere öğle yemeğinde misafirler olan Mete, misafirperverlikleri için herkese teşekkür etti.
Buradaki programa Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, İlçe Başkanı Ersöz Güler, Milletvekili adayları Eylem Tan, Ali Mete Karagöz ve Ali Tekin eşlik etti.
Mete ve beraberindekiler, mermer işlemesindeki öğle yemeğinin ardından Gençlik Merkezini ziyaret etti.
Burada, sandık görevlileri ve yetkililerle düzenlenen toplantıya katıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TKDK Hibeleri Artık Muğla’da

TKDK Hibeleri Artık Muğla’da

18-04-2024 - MUĞLA

Akçaova Kur'an Kursuna Kavuştu

Akçaova Kur'an Kursuna Kavuştu

18-04-2024 - MUĞLA