AW-11362371499

Milas'tan Deprem Bölgesine Kardeş El Projesi

Kardeş Okul projesi kapsamında Milas’ta toplanan zeytinler, Akçadağ/Kozluca’daki öğrencilere destek olmak için gönderildi.

MİLAS - 31-05-2023 14:13 1983 kez okundu.

Milas'tan Deprem Bölgesine Kardeş El Projesi

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği Kardeş Okul Projesi kapsamında Milas Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Milas Gençlik Merkezi, kardeş okulları olan Akçadağ/Kozluca Ahmet YESEVİ Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne yönelik bir yardım kampanyası başlattı. Yardım kampanyasında, Milas'ın yöresel lezzetlerinden olan yağlı zeytinler deprem bölgesindeki kardeş okulda eğitim gören öğrencilere ulaştırılmak üzere gönderildi.

Milas Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Milas Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen yardım kampanyasının amacı, Akçadağ/Kozluca Ahmet YESEVİ Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde eğitim gören öğrencilere destek olmak olarak belirlendi. Bu nedenle, Milas'ın yöresel lezzetleri arasında yer alan yağlı zeytinler seçildi ve kardeş okula gönderildi.

Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Okul Müdür Yardımcısı Fadime Abaş ve Mahmut Kurt toplanan yardımlar ile bizzat ilgilendiler.

Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, yardım kampanyasıyla ilgili olarak şunları kaydetti: "Kardeş okulumuz Akçadağ/Kozluca Ahmet YESEVİ Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde eğitim gören kardeşlerimize yardımcı olmak için bu kampanyayı düzenledik. Milas'ın yöresel lezzetlerinden olan yağlı zeytinlerimizi deprem bölgesindeki öğrencilerimiz için gönderdik. Öğrenciler arasında dostluk ve kardeşlik bağları oluşsun, onların yüzünü güldürelim istedik. Bu kampanyada bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz.

Kardeş Okul Projesi kapsamında gerçekleştirilen bu yardım kampanyası, Milas ve Akçadağ/Kozluca ilçeleri arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine katkı sağlayacaktır. Bu tür bağların oluşması, öğrencilerin eğitim hayatlarında da çok önemlidir ve bu proje, bu bağların geliştirilmesine yardımcı olacaktır.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Adaylar Atışmaya Başladı

Adaylar Atışmaya Başladı

26-03-2024 - MİLAS

Adaylar Atışmaya Başladı

Adaylar Atışmaya Başladı

26-03-2024 - MİLAS