Milaslı Güreşçiler, Kuşadası’nda Cumhuriyet Kupası’nda Mindere Çıktı

MİLAS - 14-11-2024 11:13 1955 kez okundu.

Milaslı Güreşçiler, Kuşadası’nda Cumhuriyet Kupası’nda Mindere Çıktı

 

Milas Mehmet Güçlü Sporcu Eğitim Merkezi’nden güreşçiler, Kuşadası’nda düzenlenen Grekoromen Güreş Cumhuriyet Kupası’nda tüm kadrosuyla yer alarak ilçeyi başarıyla temsil etti. Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen sporcuların katıldığı bu önemli turnuvada Milaslı güreşçiler, azimleri ve yetenekleriyle dikkat çekti.

Turnuvaya tam kadro katılım sağlayan Milas Mehmet Güçlü Sporcu Eğitim Merkezi, takım ruhu ve disiplini ile turnuvada güçlü bir performans sergiledi. Milaslı sporcular, hem bireysel hem de takım mücadelelerinde zorlu rakiplerle karşı karşıya gelirken, antrenörlerinin rehberliğinde hazırladıkları taktikleri mindere yansıttılar.

Güreş turnuvasına katılan sporcular ve teknik ekip, Cumhuriyetimizin 101. yılına özel düzenlenen bu anlamlı organizasyonda yer almaktan büyük gurur duyduklarını belirttiler. Antrenörler, sporcuların bu tür turnuvalarda edindikleri tecrübelerin ilerleyen süreçteki mücadelelerine önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

Milas Mehmet Güçlü Sporcu Eğitim Merkezi yöneticileri ve sporcuları, önümüzdeki dönemde daha fazla başarı elde etmek için çalışmalara ve antrenmanlara yoğun bir şekilde devam edeceklerini vurguladılar.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN FEVZİ TOPUZ MİNİK KALPLERİN VE AİLELERİNİN HEYECANINA ORTAK OLDU

BAŞKAN FEVZİ TOPUZ MİNİK KALPLERİN VE AİLELERİNİN HEYECANINA ORTAK OLDU

22-06-2026 - MİLAS

Milas’ta Asayiş Operasyonu: Ruhsatsız Silahlar Yakalandı

Milas’ta Asayiş Operasyonu: Ruhsatsız Silahlar Yakalandı

17-06-2026 - MİLAS