AW-11362371499

Milas Süt Birliği zor günlerde üyelerinin yanında!

​​​​​​​Milas Süt Birliği’nin her bir ferdinin çok kıymetli olduğunu ifade eden Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Birlik üyesi merhum Erdal Kozak’ın ailesini ziyaret ederek, başsağlığında bulundu. Kozak ailesinin acısını paylaştıklarını ifade eden Başkan Gezgin, “Birliğimiz zor günlerde maddi manevi üyelerinin yanında ve hizmetindedir. Merhum üyemizin ailesine, poliçe ücreti Birliğimiz tarafından karşılanan hayat sigortası primi ödemesi ile bir nebze olsun destek olduk.” dedi.

MİLAS - 23-01-2023 17:40 2157 kez okundu.

Milas Süt Birliği zor günlerde üyelerinin yanında!

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar ve Milas Süt Birliği İdari İşler Müdürü Ali Akdeniz ile birlikte, Milas’a bağlı Karacahisar köyünde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Birlik üyesi rahmetli Erdal Kozak’ın ailesini ziyaret etti.

Acılı aileyle görüşerek, “Sağlık sorunları sebebiyle hayatını kaybeden Erdal Kozak ağabeyimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine tekrardan başsağlığı dileriz.” diyen Başkan Gezgin, Birlik üyesi Erdal Kozak’ın vefatından büyük üzüntü duyduğu söyledi. Başkan Gezgin, üyelerinin her biri çok kıymetli olan Milas Süt Birliği için üyelerin ailelerinin de çok değerli olduğunu ifade etti.

Taziye ziyaretinde aileye, üyeleri kapsayan ve poliçe ücreti Birlik tarafından karşılanan hayat sigortası primi ödemesi yapıldı. 

Kozak ailesi, taziye ziyareti ile moral bulduklarını söyleyerek, “Maddi manevi bizlerin yanında olan Milas Süt Birliği’nin bu zor günümüzde yanımızda olması bizi mutlu etti. Birliğimize, Yönetimimize tüm hizmetlerinden ötürü minnettarız, teşekkür ederiz.” dedi.

ACIMIZ DA SEVİNCİMİZ DE ORTAK

Poliçe ücreti, Milas Süt Birliği tarafından ödenen ferdi kaza sigortası uygulamasını 4 yıl boyunca sürdürerek üye üreticilere destek olduklarını hatırlatan Başkan Gezgin, 2022’de ise ferdi kaza sigortasının kapsamını, özel bir bankayla sosyal sorumluluk projesi kapsamında genişlettiklerini ve Birlik üyelerine tüm riskleri kapsayan hayat sigortası yaptırdıklarını anlattı.

Üreticilerin ve üretimin önündeki risklere, sorunlara hiçbir zaman kayıtsız kalmayarak, insana değer veren bir misyonla çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Başkan Gezgin, “Bugün, masrafları Birliğimiz tarafından karşılanan hayat sigortasıyla bu zor günde maddi manevi Kozak ailesinin yanında olduk. Bizim acımız da sevincimiz de ortak… Ortak hedeflerle Birlik çatısı altında bir araya gelen üyelerimizin çok kıymetli emekleriyle var olan Birliğimiz, ‘Biz bir aileyiz’ sözünü yaşayan bir Birliktir. Milas Süt Birliği olarak, hayat sigortasıyla bir nebze olsun acıları hafifletmeye, yaraları sarmaya çalışıyoruz. ” diye konuştu.

FİZİKİ YATIRIMLAR, SOSYAL SORUMLULUK ANLAYIŞIYLA TAÇLANIYOR

Muğla’nın Milas ilçesinde 80’in üzerinde kırsal mahallede, 3 bin süt üreticisi üyeye hizmet veren Milas Süt Birliği, üyelerinin faaliyetlerini kolaylaştıran, ürettiği süte ve ete değer katan fiziki yatırım ve hizmetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de gündemde…

Son 4 yıldır tüm Birlik üyelerine hiçbir ücret talep etmeden ferdi kaza sigortası yaptırarak, vefat-sakatlık gibi durumlarda üyelerine sigorta primi ödemesi yapan Milas Süt Birliği, ferdi kaza sigortası uygulamasını özel bir bankayla anlaşarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında tüm riskleri kapsayacak şekilde “hayat sigortası”na dönüştürdü.  Milas Süt Birliği aynı zamanda özel hastane ile sağlık indirimi uygulamasıyla da üyelerinin yanında oluyor.

Üyelerine hayvancılık ve süt üretimi alanında modern yöntemleri kullanmaları için eğitimler veren, üretimdeki girdi maliyelerini düşürmek için ise yem, tohum ve çiftlik ekipmanları başta olmak üzere birçok kalemde, uygun ödeme koşulları sunarak hizmet veren Milas Süt Birliği, Süt Yenileşim Merkezi ile sütte kalitenin garantisi, ilçede 2 şubesi bulunan Birliğim Gıda ile de tüketicinin yanında oluyor.

Milas Organize Sanayi Bölgesi’ndeki süt işleme tesisi projesiyle, üretimi katma değeri yüksek ürünlerle zirveye taşımayı, istihdama da katkı sunmayı hedefleyen Milas Süt Birliği, istikrarlı bir gelişme ve büyüme grafiği çiziyor.

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Adaylar Atışmaya Başladı

Adaylar Atışmaya Başladı

26-03-2024 - MİLAS

Adaylar Atışmaya Başladı

Adaylar Atışmaya Başladı

26-03-2024 - MİLAS