AW-11362371499

Milas Kent Konseyinin yönetimini mahkeme kararıyla üstlendi

Kararın uygulanması için bir aylık süreyi bekleyen Üçpınar ve yönetimini, kent konseyi binasında mevcut yönetimden karşılayan olmadı.

MİLAS - 21-01-2023 14:11 1726 kez okundu.

Milas Kent Konseyinin yönetimini mahkeme kararıyla üstlendi

Muğla 2. İdare Mahkemesinin, Milas Kent Konseyinin 31 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen Olağanüstü genel kurul kararını iptal etmesinden sonra; Milas Kent Konseyinin olağanüstü genel kurul öncesinde başkanı olan Dr. Çağlayan Üçpınar, Milas Kent Konseyinin yönetimini devralmak için yönetimiyle birlikte kent konseyi binasına geldi. Kararın uygulanması için bir aylık süreyi bekleyen Üçpınar ve yönetimini, kent konseyi binasında mevcut yönetimden karşılayan olmadı.

Muğla 2. İdare Mahkemesinin, Milas Kent Konseyinin 31 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen Olağanüstü genel kurul kararını iptal etmesinden sonra; Milas Kent Konseyinin olağanüstü genel kurul öncesinde başkanı olan Dr. Çağlayan Üçpınar, Milas Kent Konseyinin yönetimini devralmak için yönetimiyle birlikte kent konseyi binasına geldi. Kararın uygulanması için bir aylık süreyi bekleyen Üçpınar ve yönetimini, kent konseyi binasında mevcut yönetimden karşılayan olmadı. Üçpınar, görevi devralmak için geldikleri binada; Menteşe, Marmaris kent konseyi, MUÇEP üyeleri ile Deştin ve Akbelen Çevre Platformu üyelerinin katılımıyla bir açıklama yaptı. Üçpınar açıklamasında, kent konseyi genel sekreteri Mehmet Ateş tarafından olağanüstü genel kurula götürülme sürecinde yaşanılanları anlattı ve geçen 9 aylık zamanı bir kayıp zaman olarak nitelendirdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Adaylar Atışmaya Başladı

Adaylar Atışmaya Başladı

26-03-2024 - MİLAS

Adaylar Atışmaya Başladı

Adaylar Atışmaya Başladı

26-03-2024 - MİLAS