Menteşe Belediyesi Her Mahallede, Her Gün Sahada 

Menteşe Belediyesi Her Mahallede, Her Gün Sahada 

MENTEŞE - 23-01-2026 09:23 1053 kez okundu.

Menteşe Belediyesi Her Mahallede, Her Gün Sahada 

Menteşe Belediyesi, ilçe genelinde sürdürülen çalışmalarla vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor.

 Eğitim ve Sosyal Alanlar:

Gazeller İlkokul-Ortaokulu ve Taşlı İlkokulu’nda tadilat ve cephe boyama çalışmaları devam ediyor.

Kozağaç Mahallesi’nde cami iç cephe boyama, Bayır Mahallesi’nde ise düğün salonu tuvalet tadilatı gerçekleştirildi.


 Park ve Yeşil Alanlar:

Emirbeyazıt Mahallesi Çocuk Bilim Parkı’nda bitki budama ve bakım çalışmaları tamamlanarak park, hem çocuklar hem de doğa için daha düzenli hale getirildi.


 Altyapı ve Ulaşım:

Hacırüstem Mahallesi’nde kilit parke yolların bakım ve onarımı, Orhaniye Mahallesi’nde ise yol kenarı temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Taşlı Mahallesi’nde çok amaçlı sosyal alan etrafına yağmur suyu giderleri inşa edildi.

Akçaova ve Salihpaşalar Mahallelerinde yeni imar yolları açılarak ulaşım ağı genişletildi.


Genel Bakım:

Şehir merkezinde yağışlar nedeniyle tıkanan mazgallar temizlenerek olası mağduriyetlerin önüne geçiliyor.


Menteşe Belediyesi, “Her mahallede, her gün sahadayız” anlayışıyla çalışmalarına devam ederek, ilçe genelinde yaşam kalitesini yükseltmeye kararlılıkla devam ediyor.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN KÖKSAL ARAS'TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN KÖKSAL ARAS'TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

27-05-2026 - MENTEŞE

Başkan Köksal Aras: “Bağımsızlık Meşalesi, Gençliğin Ellerinde Geleceğe Taşınıyor”

Başkan Köksal Aras: “Bağımsızlık Meşalesi, Gençliğin Ellerinde Geleceğe Taşınıyor”

19-05-2026 - MENTEŞE