Marmaris Belediyesi’nden Ramazan Dayanışması

MARMARİS - 21-03-2024 21:50 2126 kez okundu.

Marmaris Belediyesi’nden Ramazan Dayanışması


Yardımlaşma ve dayanışma ayı Ramazan’da Marmaris Belediyesi yine ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı sürdürdü. Her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da dar gelirli ailelere erzak yardımı yapıldı.
Marmaris Belediyesi hizmet sınırları içinde yer alan 25 mahallede dar gelirli oldukları muhtarlar tarafından tespit edilen veya Belediyeden sosyal destek alan ihtiyaç sahibi ailelere erzak paketi dağıttı.
Geçtiğimiz hafta sonu Armutalan, İçmeler, Beldibi, Turunç, Bozburun, Çamdibi, Çıldır, Hatipirimi, Kemeraltı, Sarıana, Siteler, Tepe, Adaköy, Bayır, Çamlı, Çetibeli, Hisarönü, Karaca, Orhaniye, Osmaniye, Selimiye, Söğüt, Taşlıca, Turgut, Yeşilbelde mahallelerinde yaşayan 3000 kişiye erzak dağıtımı gerçekleştirdi. Yardımların bir kısmı muhtarlıklar aracılığıyla yapılırken, bir kısmı da Belediye ekipleri tarafından vatandaşların evlerine teslim edildi.
Marmaris Belediyesi Ramazan ayı boyunca Erkan Işıksal Spor Tesisleri’nin yanında yer alan mutfaktan da günde 3 çeşit yemek dağıtımı yapacak. Ramazan ayı süresince her gün saat 17.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek yemek dağıtımından yararlanmak isteyen vatandaşlar yemek kaplarıyla birlikte gelerek belediye aşçıları tarafından yapılan yemeklerden alabilecek.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 Yat Limanı’nda Temizlik ve Düzen İçin Bilgilendirme Çalışmaları

Yat Limanı’nda Temizlik ve Düzen İçin Bilgilendirme Çalışmaları

09-06-2026 - MARMARİS

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Muzaffer Aravi’den Gönül Köprüsü Vurgusu

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Muzaffer Aravi’den Gönül Köprüsü Vurgusu

08-06-2026 - MARMARİS