AW-11362371499

LOKMAN HEKİM ZİRVE SPOR PLAYOFFLAR ÖNCESİ SEZONUN SON MAÇINA ÇIKIYOR

SPOR - 02-03-2023 15:15 2781 kez okundu.

LOKMAN HEKİM ZİRVE SPOR PLAYOFFLAR ÖNCESİ SEZONUN SON MAÇINA ÇIKIYOR

 

TVF Kadınlar 2. Lig 7. grupta liderle aynı puanla ikinci sırada yer alan Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, Playofflar öncesi son maçına çıkıyor. 5 Mart Pazar günü saat 15.00’de Beşkaza Spor Salonu’nda oynanacak maçta Lokman Hekim Zirve Spor, Aydın Gençlik Hizmetleri ile karşılaşacak.

ZİRVESPORDA BAŞKANLIK DEĞİŞİMİ

Ligde başarılı sonuçlar alan ve TVF 1. Lige katılma hedefi için çalışan Lokman Hekim Zirve Sporda başkan değişikliği gerçekleşti. Kulüp başkanlığı görevini yürüten Buğra Kaan Günay yerini Onursal Başkan İbrahim Erdem’e teslim etti.

Zirve Spor Kulübü yeni başkanı İbrahim Erdem,Zirve Spor Kulübünü başarıya ulaştırmak için ekip olarak üstün gayret göstereceklerini belirterek şunları söyledi: ‘Zirve Spor Kulübünü sezon başından beri özveriyle yöneten genç kardeşimiz Buğra Kaan Günay’a teşekkür ederim. Kendisi yönetimimizin güçlü kadrosunda yer almaya devam edecek. Takım ruhu ve sportif başarılarımızla ligi oldukça iyi bir puanla tamamlıyoruz. Bundan sonraki ilk hedef 11 Mart tarihinde Tokat’ta başlayacak Playoff Çeyrek finalinde ilk ikiye girmek. Sonrasında da yarı final ve finalleri geçerek Fethiye’ye 1. Ligin anahtarı olan kupayla dönmek istiyoruz. Gayemiz; sağlam altyapısı ve profesyonel ligde yer alan takımı ile Zirve Spor Kulübünü bir adım ileriye taşımak.’

SON MAÇIMIZDA DEPREMDEN ETKİLENEN ÇOCUKLARA OYUNCAK DAĞITALIM

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta gerçekleşen depremlere de değinen Erdem; ‘Ülkemiz maalesef deprem yaralarını sarmaya çalışıyor. Çok büyük bir alanı kapsayan depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Biz de kulüp olarak özellikle Fethiye’ye gelmiş depremden etkilenen çocuklara destek olmak istiyoruz. 5 Mart Pazar günü saat 15.00’de son maçımızda bize destek verecek taraftarlarımızdan boya kalemleri, top, araba, bebek gibi oyuncaklarla stada gelmelerini istiyoruz.’ açıklamasında bulundu.

PLAY-OFFLAR 11 MARTTA BAŞLIYOR

Sezonun son maçlarından sonra TVF Kadınlar 2. Liginde yer alan tüm grupların 1. ve 2.’leri Tokat ve Samsun illerinde yapılacak Playoff maçlarında rakiplerini şampiyon olmak için zorlayacak. 11 Mart Cumartesi günü başlayacak Playoff karşılaşmalarını Zirve Spor Kulübü Tokat’ta oynayacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER

"MUĞLASPOR-YATAĞANSPOR MAÇINDA YAŞANAN OLAYLARLA İLGİLİ YATAĞANSPOR'UN BASIN AÇIKLAMASIDIR"

25-03-2024 - SPOR

Muğlaspor Üç Puanı 2 Golle Aldı

Muğlaspor Üç Puanı 2 Golle Aldı

25-03-2024 - SPOR