AW-11362371499

KÜÇÜKLER KATEGORİSİ VOLEYBOL MUĞLA İL ŞAMPİYONU ECZACIBAŞI ZİRVESPOR KULÜBÜ

SPOR - 20-01-2023 23:27 3237 kez okundu.

KÜÇÜKLER KATEGORİSİ VOLEYBOL MUĞLA İL ŞAMPİYONU ECZACIBAŞI ZİRVESPOR KULÜBÜ

KÜÇÜKLER KATEGORİSİ VOLEYBOL MUĞLA İL ŞAMPİYONU ECZACIBAŞI ZİRVESPOR KULÜBÜ

Eczacıbaşı Zirve Spor Kulübü Küçükler kız kategorisi Muğla İl şampiyonu oldu.

20 Ocak Cuma günü Beşkaza Spor Salonunda gerçekleşen Küçükler Kız Kategorisi Muğla il şampiyonası finalinde Fethiye Voleybol Spor Kulübü ile karşılaştı.Çekişmeli geçen müsabakada setler 26-24, 25-23 ve 25-21’lik skorlarla Eczacıbaşı Zirve Spor Kulübü galibiyeti ile tamamlandı.

Bu skorlarla karşılaşmayı 3-0 kazanan Eczacıbaşı Zirve Spor Kulübü, Küçükler kız kategorisinde Muğla İl Şampiyonu olarak Mayıs ayında İzmir’de gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonasına katılacak 32 takım arasına girmeye hak kazandı.

Şampiyon sporcuları tebrik eden Zirve Spor Kulübü Başkanı Buğra Kaan Günay; kulübün altyapı sporcularının da oldukça güçlü olduğunu belirterek hedeflerinin yarıştıkları tüm kategorilerde üst düzey başarı olduğunu aktardı.

Muğla İl şampiyonluğu hakkında Eczacıbaşı Zirve Spor Kulübü baş antrenörü Mehmet Atcı şu değerlendirmelerde bulundu; ‘Geçtiğimiz sezon küçükler kız kategorisinde aldığımız başarılarla Türkiye Şampiyonasında Muğla iline kontenjan açan takım olmuştuk. Bu sene ise kızlarımız şampiyon olarak Mayıs ayında yapılacak Türkiye şampiyonasına Muğla kontenjanından girmeye hak kazan takım oldu. Bu başarıların sonucu olarak İzmir’de yapılacak Türkiye finallerine gidecek 32 takım içinde yer alıyoruz. Finallerde iki Fethiye takımının karşılaşması, ilçemizde voleybolun ne kadar geliştiğinin ve sevildiğinin göstergesi. Türkiye Şampiyonasında da Fethiye’mizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Tüm sporcularımıza, ailelerine, bizi destekleyen taraftarlarımıza ve her zaman bize destek olan Zirve Spor yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.’

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER

"MUĞLASPOR-YATAĞANSPOR MAÇINDA YAŞANAN OLAYLARLA İLGİLİ YATAĞANSPOR'UN BASIN AÇIKLAMASIDIR"

25-03-2024 - SPOR

Muğlaspor Üç Puanı 2 Golle Aldı

Muğlaspor Üç Puanı 2 Golle Aldı

25-03-2024 - SPOR