Kökten Başkan Yardımcılığından İstifa Etti

SİYASET - 28-11-2023 17:39 2705 kez okundu.

Kökten Başkan Yardımcılığından İstifa Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Başkan Yardımcılığından istifa etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda 19 yıldan bu yana aktif görevlerde bulunan ve en son başkan yardımcılığı görevini yürüten, AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten görevinden istifa etti. Çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Kökten, aday gösterilip seçildiği takdirde odalarla işbirliği içinde çalışacaklarını söyledi. 

 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “19 yıldır üyesi olduğum ve farklı görevlerde bulunduğum Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcılığı görevinden, Fethiye Belediye Başkanlığına adaylığım nedeniyle istifa ediyorum. Odada berber çalışma şansı bulduğum, çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Sakarya'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Sakarya'da "Genişletilmiş Danışma Meclisi"nde konuştu:

26-04-2026 - SİYASET

 SON DAKİKA: İçişleri Bakanlığı'nda Mustafa Çiftçi Dönemi

 SON DAKİKA: İçişleri Bakanlığı'nda Mustafa Çiftçi Dönemi

11-02-2026 - SİYASET