AW-11362371499

Kırsal Mahallelerde Yollar Yenileniyor

BÜYÜKŞEHİR - 03-03-2023 19:47 1932 kez okundu.

Kırsal Mahallelerde Yollar Yenileniyor

 

Muğla Büyükşehir belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan Bodrum, Milas,Yatağan, Menteşe, Datça, Dalaman ve Seydikemer ilçelerinde kırsal mahallelerde parke kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların güvenli ve modern yollarda seyahat etmesi, kırsal mahallelerin ulaşım sorunu yaşamaması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

Yol Çizgi Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan yollarda asfalt kaplama, parke, yol güvenliği için trafik işaretleri ve yol çizgi çalışmalarına devam ediyor.

 

Parke Kaplamaları Tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Menteşe ilçesi Göktepe Mahallesinde sorumluluğu altında bulunan bölgelerde parke çalışması tamamladı. Bu kapsamda bölgede 2 bin 200 metre parke yol kaplama çalışması tamamlandı.

Ekipler, Yatağan ilçesi Esenköy, Deştin, Alaşar mahallelerinde bulunan yollarda bakım onarım çalışmasını ve Milas ilçesi Menteş Mahalle yolunda 1126 metre hendek beton çalışmaları sonu erdi. Büyükşehir ekipleri Menteşe ilçesi Esençay mahallesinde parke kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Ahmet Aras, Sosyal Destekleri Yüzde 110 Arttırdı

Başkan Ahmet Aras, Sosyal Destekleri Yüzde 110 Arttırdı

19-04-2024 - BÜYÜKŞEHİR

Büyükşehir Vektörle Mücadele Çalışmalarına devam ediyor

Büyükşehir Vektörle Mücadele Çalışmalarına devam ediyor

17-04-2024 - BÜYÜKŞEHİR