AW-11362371499

Kaymakam Böke Engelsiz Kafenin Açılışına

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Ahmet Hamdi Helvacıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret etti.

MİLAS - 17-05-2023 11:42 2709 kez okundu.

Kaymakam Böke Engelsiz Kafenin Açılışına

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Ahmet Hamdi Helvacıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu bahçesinde öğrencilerin hazırlamış olduğu programa katıldı. Öğrencilerin hazırladıkları gösteriler büyük beğeni topladı.

Ardından Kaymakam Böke, Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda yapımı tamamlanan "Engelsiz Kafe"nin açılışına katıldı. Okul öğrencilerinin hazırladığı gösteriler büyük bir coşku yaratırken, atölye derslerinde yapılan ürünler de davetlilerin beğenisine sunuldu.

Programın devamında, Engelsiz Kafe'nin yapımına katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür plaketleri verildi. Kaymakam Böke, Engelsiz Kafe'nin açılışını gerçekleştiren dikey kesiminden sonra kafeyi gezdi ve emeği geçenlere teşekkür etti. Program sonunda hatıra fotoğrafları çekildi.

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke yaptığı konuşmada: ‘’ Engelliler Haftası dolayısıyla, Ahmet Hamdi Helvacıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda bir araya gelme fırsatı bulduğum için mutluyum. Gösterdikleri performanslarla büyük bir coşku ve heyecan yaşayan herkese teşekkür ediyorum. Engelsiz Kafe'nin açılışında emeği geçen herkese ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu kafe, engellilerin sosyal hayata daha fazla dahil olmalarına olanak sağlayacağı inancındayım.

Unutmayalım ki her şey, farklılıklarla birlikte toplumun bir bölümü ve herkesin eşit haklara sahip olduğu bir dünya inşa etmek sorumluluğumuzdur. Engelliler Haftası, engelli kardeşlerimize destek olmak için tüm toplumu birlikte hareket etmesi olarak değerlendirmelidir. Engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırma ve onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her bir engelli kardeşimize sevgiyle, saygıyla yaklaşarak, onların toplumunu her alanda destekleyeceğiz. Engelliler Haftası'nın toplumsal dayanışma ruhu ile tüm engelli bireylerimizi ve çocuklarımızı sevgiyle selamlarımı iletiyorum."dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Evinde Ölü Bulundu

Evinde Ölü Bulundu

19-04-2024 - MİLAS

MİLAS BELEDİYESİ, 23 NİSAN ŞENLİĞİ İLE ÇOCUKLARA UNUTULMAZ BİR GÜN SUNACAK

MİLAS BELEDİYESİ, 23 NİSAN ŞENLİĞİ İLE ÇOCUKLARA UNUTULMAZ BİR GÜN SUNACAK

19-04-2024 - MİLAS