Kadroya 4 Yeni Futbolcu Katıldı

2023-2024 futbol sezonunda Milas'ı Muğla Süper Amatör Küme Liginde temsil eden Milas Belediye Milasspor, 18 Şubat 2024 Pazar günü başlayacak olan Süper Amatör Küme Play Off grubu maçları öncesinde kadrosuna 4 yeni futbolcuyu kattı.

MİLAS - 07-02-2024 15:59 3299 kez okundu.

Kadroya 4 Yeni Futbolcu Katıldı

Muğla Süper Amatör Küme Liginde lig şampiyonluğunu ve BAL Ligini hedefleyen Milas Belediye Milasspor'da bugün Milas Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı olan Muhammet Tokat'ın makamında düzenlenen imza töreninde mor/beyaz formayı giyecek 4 yeni futbolcu kendilerini Milas Belediye Milassporlu yapan imzaları attılar.

Kulüp müdürü Erhan Çiftçi, genel kaptan Cihan Solmaz, kulübün futbol şubesi sorumlusu Zekai Korkmaz ve kulüp yönetim ekibi ile kulüp başkanı Muhammet Tokat'ın katıldıkları imza töreninde, takımın kadrosuna katılan sağ açık Hasan Üstübücü, stoper Şahin Fırat, kanat oyuncusu Ömer Ankaralıgil ve forvet oyuncusu Eren Toksoy da yer aldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN FEVZİ TOPUZ MİNİK KALPLERİN VE AİLELERİNİN HEYECANINA ORTAK OLDU

BAŞKAN FEVZİ TOPUZ MİNİK KALPLERİN VE AİLELERİNİN HEYECANINA ORTAK OLDU

22-06-2026 - MİLAS

Milas’ta Asayiş Operasyonu: Ruhsatsız Silahlar Yakalandı

Milas’ta Asayiş Operasyonu: Ruhsatsız Silahlar Yakalandı

17-06-2026 - MİLAS