AW-11362371499

KAAN KÜRŞAT GÖNÜL MHP’DEN RESMEN ADAY ADAYI

SİYASET - 21-03-2023 18:04 2667 kez okundu.

KAAN KÜRŞAT GÖNÜL MHP’DEN RESMEN ADAY ADAYI

 

                28. Dönem MHP Muğla Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan H. Kaan Kürşat Gönül MHP başvurusunu gerçekleştirdiği MHP Genel Merkezinde yaptığı açıklamada “Mevzubahis vatan, güvencemiz milletimiz hedefimiz istikbaldir.” dedi.

                Siyasi partilerde adaylık müracaatı heyecanı yaşanıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi de yoğunluğun yaşandığı adreslerden birisiydi. Türkiye’nin dört bir yanından binlerce adayın başvuru gerçekleştirdiği MHP Genel merkezi en yoğun günlerinden birisini daha yaşadı. 27 Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı H. Kaan Kürşat Gönül gerekli evraklarını teslim ederek başvurusunu tamamladı. Başvuru esnasında yaptığı açıklama yapan H. Kaan Kürşat Gönül şunları söyledi:

                ELİMİZDEN GELENİ DEĞİL GEREĞİ NEYSE ONU YAPMAYA TALİBİZ

                “14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimler sistematik bir şekilde ülkemize aba altından sopa gösteren azgın güruhun bertaraf edilmesi için büyük bir önem arz ediyor. Aylar öncesinden Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla gerçekleştirilen Adım Adım 2023 programlarıyla Anadolu’nun dört bir yanında muhteşem bir hava oluştu. Gerçekleştirilen mitingler Milliyetçi Hareket Partisi’ne olan teveccühü de gösterdi. Yine Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin “Aziz Milletim Sıra Sende” çağrısına kulak veren binlerce insanımız Milliyetçi Hareket Partisi’nden Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunuyor. Ben de mensubiyet şuuruyla kendimi ait hissettiğim Milliyetçi Hareket Partisi’nden sevdalısı olduğumuz, sadece güzellikleriyle değil sıcakkanlı insanlarıyla da bilinen, güzel memleketimiz Muğla’dan başvurumu gerçekleştirdim. Muğla’mız için, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni diyorum. 2018 yılında başladığımız sürecin devamı olarak gördüğüm bu dönemde de inşallah elimizden gelenin ötesinde gereği neyse onu yaparak milletimizin, Muğlalı hemşerilerimizin muhabbetine talip olacağız. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi adayımız belli kararımız nettir. İnşallah Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde güçlü bir MHP göreceğiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hemşerilerimizin eşsiz ferasetiyle 14 Mayıs’ta tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz.”

                H. KAAN KÜRŞAT GÖNÜL KİMDİR?

                04.08.1985 tarihinde Muğla İlinin Fethiye ilçesine bağlı Arsa Köyünde (Mahallesinde) dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Fethiye’de tamamladıktan sonra 2003 yılında Selçuk üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır. Karabük Üniversitesinde sürdürdüğü Yüksek Lisans Eğitimini “ İdari Vesayet ve Mülki İdare Amirleri” başlıklı tezini hazırlayarak başarıyla tamamlamıştır. MHP Siyaset ve Liderlik Okulu 9. Dönemini dereceyle bitirerek mezun olmuştur. 2006- 2007 yıllarında Ülkü Ocakları Selçuk Üniversitesi Başkanlığı, 2008-2011 yıllarında Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticiliği görevlerinde de bulunan Gönül;  2011- 1018 yılları arasında MHP Muğla Milletvekili Yasama Danışmanlığı görevinde bulunmuş, 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı olarak görev yapmıştır. 2018 yılından bu yana; MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Sn. Tamer Osmanağaoğlu’nun Danışmanlığı görevini yürütmektedir.  Öğretim Görevlisi AybegümAksak Gönül ile evlidir.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Projeler Muğlayı Daha İleriye Taşıyacak

Projeler Muğlayı Daha İleriye Taşıyacak

26-03-2024 - SİYASET

 Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Av. Mustafa Algan Basın Açıklaması

Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Av. Mustafa Algan Basın Açıklaması

26-03-2024 - SİYASET