AW-11362371499

İlçe başkanlığı görevine Aytaç atandı

Geçtiğimiz günlerde çeşitli iddialarda bulunan Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız’ın açıklamalarına Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, il teşkilatında düzenlenen basın açıklamasında cevap verdi.

FETHİYE - 01-12-2022 17:47 7350 kez okundu.

İlçe başkanlığı görevine Aytaç atandı

 

 

ily:"Times New Roman",serif">Geçtiğimiz günlerde çeşitli iddialarda bulunan Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız’ın açıklamalarına Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, il teşkilatında düzenlenen basın açıklamasında cevap verdi.

 

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız’ın görevden alınması hususunun genel merkez tarafından kamuoyuna açıklanacağını kaydeden Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, Fethiye İlçe Başkanlığı görevine ise Avukat Okan Aytaç’ın atandığını belirtti.

 

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, “Başta Fethiye olmak üzere Aziz Muğla halkıma saygı ile açıklama yapmak istiyorum. Bendeniz hepinizin yakından tanıdığı Mimar Selahattin Kayaman; bir iş insanı olarak gerek İstanbul’dan gerekse Muğla çapından birçok projeye imza atmış eserler oluşturmuş bir insanım. Değerli dostum dava yoldaşım Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun bana layık gördüğü partimizin kurucular kurulu üyeliğinden sonra Gelecek Partisi Muğla İl Başkanlığını azimle yürütmeye çalışıyorum. Bu zorlu yolda ilçelerimizde teşkilatlarımızı oluşturmak için il yönetim kurulu arkadaşlarımla gayret sarf ettim” dedi.

 

Açıklamasını sürdüren İl Başkanı Kayaman, “Bazı ilçe başkanlarım ilçelerini tavan yaptırarak partimize güç katarak bizi temsil ediyorlar. Kimi arkadaşlar ise imkanlar ve kapasiteleri ölçüsünde elinden geleni yaptılar. Bunun dışında ise seçim esnasında hata yapan şahıslar oldu. Hepimiz insanız yanılabiliriz. Hal böyle iken yaklaşık bir yıla yakın zamandır Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız’ı il yönetim kurulu toplantılarında defalarca uyarılarda bulunduk. Koskoca Fethiye’nin, Gelecek Partisi olarak layık ile tarafından sevk ve idare edilmediği, hedef gösterilen üye yapılmadığı, tüzüğümüz hükmü ilçe yönetim toplantılarının yeterli yapılmadığı ve hedeflere ulaşılamadığı söylendikçe mevcut kişi bize karşı bir tutum içine girdi. Görevler layığı ile yapılmadı, üzülerek ifade ediyorum. Genel merkez teşkilat başkanlığıyla görüşerek parti tüzüğümüzün ilgi maddelerine göre Fethiye İlçe Başkanının, teşkilatının görevden alınması konusunu il yönetim kurulu genel merkeze intikal ettirildi. Görevden alma genel merkez tarafından kamuoyuna duyurulacaktır. Genel merkez tarafından Fethiye İlçe Başkanlığına Av. Okan Aytaç atanmıştır. Bugüne kadar arkadaşların yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ederim. Bizim işimiz Fethiye, Milas, Seydikemer, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Urla, Menteşe, Marmaris, Yatağan, Kavaklıdere, Bodrum, Datça. Bizim işimiz Muğla” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Fethiye Tarım ve Turizm Fuarındaki MtürkTV Standı Ziyaretçilerini Ağırlamaya Devam Ediyor

Fethiye Tarım ve Turizm Fuarındaki MtürkTV Standı Ziyaretçilerini Ağırlamaya Devam Ediyor

17-04-2024 - FETHİYE

Lüks Yatlar Göcek'te Görücüye Çıkacak

Lüks Yatlar Göcek'te Görücüye Çıkacak

17-04-2024 - FETHİYE