AW-11362371499

Görevden Alınan Başkan Masa Sandalye Derdine Düştü

SİYASET - 08-06-2023 17:22 5002 kez okundu.

Görevden Alınan Başkan Masa Sandalye Derdine Düştü


Gelecek partisi" class="taglink" title="Partisi Haberleri">Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman’ın, parti yetkililerinden alınan bilgilere göre Muğla İl Başkanlığı görevinden alındığı öğrenildi.
Millet İttifakı ortaklarından olan Gelecek Partisi’nin Kurucu İl Başkanlığı görevini yürüten Selahattin Kayaman’ın Genel Merkez tarafından görevden alındığı öğrenildi. 14 Mayıs Milletvekilliği Genel Seçimlerinden önce Gelecek Partisi’nin, CHP listelerinden Muğla 4. Sıra Adayı ve aynı zamanda Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan Selçuk Özdağ’a rağmen, İyi Parti 2. Sıra Adayı Behçet Saatçı’ yı destekleyen açıklamalar yapan hatta daha ileri giderek sosyal medya hesabından Behçet Saatçı paylaşımları yapan Selahattin Kayaman’ın 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinden sonra yaptığı bu davranışlar sebebiyle görevden alınması bekleniyordu. Edinilen bilgiye göre beklenen oldu ve Kayaman görevden alındı. 
“Sandalyelerinin Peşine Düştü”
Görev yaptığı sırada her fırsatta İl Başkanlığında kullanılan sandalye ve masaları kendisinin aldığını ifade eden Selahattin Kayaman, görevden alındığını öğrendikten sonra, Gelecek Partisi İl Başkanlığında bulunan sandalye ve masaları geri alma çabası içerisinde olduğu öğrenildi. İl Başkanlığındaki masa ve sandalyeleri kurtarma peşine düşen Kayaman’ın yerine kısa bir süre sonra İl Başkanı ataması yapılacağı belirtildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Projeler Muğlayı Daha İleriye Taşıyacak

Projeler Muğlayı Daha İleriye Taşıyacak

26-03-2024 - SİYASET

 Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Av. Mustafa Algan Basın Açıklaması

Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Av. Mustafa Algan Basın Açıklaması

26-03-2024 - SİYASET