AW-11362371499

GOLF TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ VE YILDIZLAR HOKEY GRUP BİRİNCİLİĞİ MUĞLA'DA BAŞLADI

SPOR - 22-05-2023 18:58 2600 kez okundu.

GOLF TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ VE YILDIZLAR HOKEY GRUP BİRİNCİLİĞİ MUĞLA'DA BAŞLADI



Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar ve Erkekler Hokey Grup Birinciliği Menteşe'de, Gençler ve Yıldızlar Golf Türkiye Birinciliği Müsabakaları da Bodrum'da başladı.
GOLF TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ BODRUM'DA
Gençler ve Yıldızlar Golf Türkiye Birinciliği bugün Bodrum Golf Kulübü ve Regnum Golf & Country Bodrum Golf Sahalarında başladı.
22-23 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılacak olan Golf Türkiye Birinciliğine İstanbul, İzmir, Aydın, Samsun, Muğla, Ankara ve Antalya'dan toplam 163 sporcu katılırken, Muğla'dan 30 sporcu katılıyor.
HOKEY GRUP BİRİNCİLİĞİ MENTEŞE'DE 
Hokey Grup Birinciliği Menteşe Kötekli Futbol Sahasında 4 İlden 150 sporcunun katılımıyla 21-25 Mayıs 2023 tarihleri arasında düzenlenecek.
Muğla, Denizli, Konya ve Manisa illerinden
5 Erkek 6 Kız takımın mücadele edeceği Yıldız Kızlar ve Erkekler Hokey Grup Birinciliği 21 Mayıs Pazar günü yapılan seremoni ile başladı.
5 gün boyunca devam edecek olan müsabakalar sonunda kızlarda gruplarında 1. olan 2 takım, erkeklerde ise grupta 1. ve 2. olan takım 11-15 Haziran 2023 tarihlerinde Kırklareli'nde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanacak.
Hokey Grup Birinciliginde Muğla'dan Yatağan Bozüyük Aysel Kazım Eren Ortaokulu Kız ve Erkek takımı, Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu Kız takımı olmak üzere 3 takım Türkiye Birinciliğine gitmek için mücadele edecek.
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Yeryüzü cenneti Muğla'mızda bu yıl 4 branş 6 kategoride düzenlenen grup müsabakasına ev sahipliği yapmıştık. Bu hafta boyunca Okul Sporlarında Hokey ve Golf branşlarına ev sahipliği yapıyoruz. Sporun gelişmesi, geleceğin milli sporcularının yetişmesi için sporu tabana yaymaya devam ediyoruz. Hokey ve Golf Müsabakalarında sporculara başarılar diliyoruz." İfadeleri kullanıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'de kritik tarih belli oldu

Fenerbahçe'de kritik tarih belli oldu

13-04-2024 - SPOR

Milaslı Güliz Çakar Milli Takıma Seçildi

Milaslı Güliz Çakar Milli Takıma Seçildi

10-04-2024 - SPOR