AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Muğla’nın Seydikemer ilçesindeki temasları kapsamında Aile Destek Merkezi’ni (ADEM) ziyaret etti.
Ziyarette, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve AK Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı temsilcileri de yer aldı.
Merkezde yürütülen danışmanlık hizmetleri, meslek edindirme kursları ve sosyal projeler hakkında bilgi alan Kaya, kursiyerlerle bir araya gelerek çalışmalarını inceledi. Aile yapısının güçlendirilmesi ve kadınların sosyal ile ekonomik hayata daha aktif katılım sağlamasına yönelik hizmetlerin önemine vurgu yapan Kaya, Aile Destek Merkezlerinin toplumsal dayanışmaya önemli katkılar sunduğunu ifade etti.
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Akdenizli ise, Aile Destek Merkezi’nin Seydikemerli vatandaşların yoğun ilgisiyle faaliyetlerini sürdürdüğünü belirterek, merkezin kadınların mesleki ve sosyal gelişimine katkı sağladığını, aynı zamanda aile bağlarının güçlenmesine destek olduğunu söyledi.
Program sonunda kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektiren Kaya, merkez çalışanlarına ve kurslara katılan vatandaşlara çalışmalarında başarılar diledi.
#FatmaBetülSayanKaya #Seydikemer #ADEM #AileDestekMerkezi #ÖnderAkdenizli #YıldızBüyüker #AKParti #SosyalPolitikalar #KadınGelişimi #Muğla #SeydikemerHaberleri #GünaydınMilas #YerelHaberler














