Ersin Tatar Fethiye’de MHP İlçe Başkanlığı’nı Ziyaret Etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti önceki dönem Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Muğla’nın Fethiye ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. 

FETHİYE - 08-05-2026 17:33 906 kez okundu.

Ersin Tatar Fethiye’de MHP İlçe Başkanlığı’nı Ziyaret Etti


Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette, MHP il başkanı Emrah Oltulu, Mhp ilçe Başkanı Hüseyin Mukyen ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Tatar, samimi bir ortamda karşılandı. Ziyaret kapsamında ülke ve bölge gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Türk dünyasının önemli isimlerinden biri olan Ersin Tatar’ın ziyareti, ilçe teşkilatı tarafından memnuniyetle karşılanırken, program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı yetkilileri, nazik ziyaretlerinden dolayı Tatar’a teşekkür etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ÇYDD FETHİYE’DEN STRATONİKA GEZİSİ

ÇYDD FETHİYE’DEN STRATONİKA GEZİSİ

22-06-2026 - FETHİYE

THTM FETHİYE’DEN NATO TOPLANTISI

THTM FETHİYE’DEN NATO TOPLANTISI

22-06-2026 - FETHİYE