AW-11362371499

ERMAŞ MUĞLASPOR'DAN ORTA SAHAYA ÜÇ TAKVİYE BİRDEN

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala transfer çalışmalarını sürdürüyor. Lige istediği şekilde başlayamayan ve ilk iki haftayı mağlubiyetle kapatan yeşil-beyazlılar, orta sahasını üç isimle güçlendirdi.

SPOR - 16-10-2022 16:03 5647 kez okundu.

ERMAŞ MUĞLASPOR'DAN ORTA SAHAYA ÜÇ TAKVİYE BİRDEN


Ermaş Muğlaspor, geçtiğimiz sezon Arguvan Belediyespor ile şampiyonluk yaşayan 30 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Güven Gürsoy'u, Çiğli Belediyespor'dan 27 yaşındaki ön libero Hasan Güvendik ve Güroymakspor'dan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Hasan İhmal'İ kadrosuna dahil etti. 
Şampiyon futbolcu imzayı attı
Futbola Malatyaspor altyapısında başlayan ve burada profesyonelliğe adım atan Güven Gürsoy, daha sonra Beşiktaş'a transfer oldu. Kariyerinde sırasıyla Van BBSK, Fatih Karagümrük, Sakaryaspor, Kırıkhanspor, Karaköprü Belediyespor ve Nazilli Belediyespor formalarını giydi. Kariyerinde 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de toplamda 172 maça çıktı ve 9 gol attı.
Geçtiğimiz sezon Arguvan Belediyespor'da 3. Lig'e yükselme heyecanı yaşayan tecrübeli futbolcu, 17 maçta forma giydi ve 4 gol kaydetti.
- Yeşil-beyazlılara Çiğli'den takviye
Ermaş Muğlaspor, son olarak Çiğli Belediyespor forması giyen 27 yaşındaki ön libero Hasan Güvendik'i kadrosuna dahil etti.
Futbola Karşıyaka altyapısında başlayan Hasan Güvendik, Çiğli Belediyespor, Menemen FK, Şile Yıldızspor, Ortaca Belediyespor ve Kahramanmaraş Kurtuluşspor formalarını terletti. Şile Yıldızspor forması altında profesyonel olarak 23 maçta forma giyen Güvendik, 2020 yılında Ortaca Belediyespor formasıyla amatöre dönüş yaptı.
Geçtiğimiz sezon Güroymaskpor forması giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Hasan İhmal ise BAL'da 17 maça çıkan genç futbolcu 1 gol kaydetti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER

"MUĞLASPOR-YATAĞANSPOR MAÇINDA YAŞANAN OLAYLARLA İLGİLİ YATAĞANSPOR'UN BASIN AÇIKLAMASIDIR"

25-03-2024 - SPOR

Muğlaspor Üç Puanı 2 Golle Aldı

Muğlaspor Üç Puanı 2 Golle Aldı

25-03-2024 - SPOR