AW-11362371499

Ceyhun Gökmen '' Muğla’da değişimin ayak sesleri çıldırttı ''

MARMARİS - 18-01-2023 17:13 2112 kez okundu.

Ceyhun Gökmen '' Muğla’da değişimin ayak sesleri çıldırttı ''

Marmaris Ak Parti İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ,  CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcıya Cevaben Sosyal Medyasından Bir Mesaj Yayımladı. Mesajında Şu İfadelere Yer Verdi : 

Milletimiz,sahip olduğunuz kumdan kalenizi devirecek,Aslı Demokrat olan Muğlamızın gerçek kalesine Demokratların bayrağını çekecek.

Chp Marmaris İlçe Başkanı Sn.Zekican Balcı,

14 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla ilimizde gerçekleşen yatırımlar ve milletimizin Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gösterdiği teveccühü kabullenememenin hezeyanı ile söyleyecek birşey bulamadığından olacak ki,malum Chp zihniyetinin etkisiyle her zaman ki gibi karalama ve çamur atmak için yine bilmediğini bilmeden konuşmak için konuşmuş.

Öncelikle kendi mesleği gereği,Telekomünikasyon iletişim kanunu ile ilgili reklam vs gibi bildirimlerin nasıl yapıldığını öğrenmesini tavsiye ederim.Yarın il başkanı veya vekil olma hayalleri olduğunu düşünecek olursak bu iletişim hakkına o da sahip olacak.

Örneğin,bir reklam firması bir bölgede telefon üzerinden sesli arama yapmak suretiyle Gsm şirketlerinin paylaşıma açık olan ortak rehber havuzundan kişilere ulaşabilir,bu imkan kanunen herkese açıktır,ayrıca bu ulaşım detaylandırılabilir,kişi yaş aralığı,mahalle,ilçe gibi daha birçok farklı kategoride detayları seçebilir.

Sen önce kendi genel başkanın K.K nın seçmenlerle alakalı yaptığı bu açıklamaya bak “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Elimizdeki seçmen bilgileri Yüksek Seçim Kurulu'nun elinde de yok, her bir seçmeni, ilk kez sandığa gidip oy kullanacak seçmenleri de biliyoruz, evlerini, adreslerini de biliyoruz, doğum yerlerine de bakıyoruz. Kaç yabancının oy kullanacağını biliyoruz, 400-500 bin kişi gibi yüksek bir rakam yok, öyle bir rakam geldiğinde onu hemen kamuoyuyla paylaşırız”

Devletin elinde olmayan bilgiler nasıl oluyorda Chp genel Başkanın elinde oluyor? Şu paralel olma hevesinden bi vazgeçemediniz.

Huzura gelince,biz ülkemize huzur getiren olduk,hiçbir zaman sizin gibi huzuru bozan,teröristlerle kolkola sokakları yakan yıkanlardan,hatta devletin kurumlarına kadar saldırıp zarar verenlerden olmadık,velhasıl kimsenin huzurunu bozma gibi bir niyetimiz olmadı ki onbinlerce vatandaşımız bu çağrıya sessiz kalmayıp davetimize katılım sağladı.Aslında sizi huzursuz edende bu durum olsa gerek.

Gelelim daha da hızınızı alamayıp,yine her zaman ki gibi devletin kurumlarına uzanan saygısızlıklarınıza,Sayın Valimizin,Muğlamıza katkıları,çalışmaları tüm hemşehrilerimizin malumu!

Siz Chp iktidarında valilerin aynı zamanda il Başkanı olduğu dönemi bilmiyorsunuz herhalde.Ama siz bilmediğinizide bilmiyordunuz doğru ya.Muğla valimizin paylaşımında hiçbir sıkıntı yoktur.Muğlaya gelen devletin başıdır, Cumhurbaşkanıdır. Program toplu açılış programıdır. Hemde son üç yılda yapılan ve değeri 1 milyon TL nin üstünde olan yatırımlardır.Toplamıda 5 milyar TL üzerindedir.Hizmete giriş tarihi 3 yıldan eski olduğu için muğla eğitim Araştırma hastanesi bile bu listede yer almamıştır. Sizin genel Başkanınızın musluk açılışı ile yada büyükşehir belediye Başkanınızın “ yenilenmiş köprü korkuluğu” açılışı ile karıştırmayın.

Bu sebeple elinize tutuşturulan metni kamuoyu ile paylaşmadan önce bir araştırın.Genel başkanınızın durumuna düşmeyin.

Parti bayraklarımıza gelinceyse milletin gönlünde yeri olan ülkemizi tam bağımsız büyük ve güçlü Türkiye ideallerine taşıyan bayrak olmasından dolayı milletimizin kendi isteğiyle alanda yer almıştır,Türk bayrağının yanında olmasıda bu gururun neticesidir.

Biz,Sizin gibi Türk bayrağı ve Atatürk posterlerinin yanında teröristlerin paçavralarını sallamadık çok şükür.

Sonuç olarak,millet yatırım ve hizmete bakar,o sebeple yatırım ve hizmetlerimizle milletimizin gönlünden bizi uzaklaştıramaz ve silemezsiniz.Bu başarılımızla sizi daha çok çıldırtmaya devam edeceğiz. Dedi 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
KAYMAKAM KAYA YETİM AİLELERİYLE İFTARDA BULUŞTU

KAYMAKAM KAYA YETİM AİLELERİYLE İFTARDA BULUŞTU

26-03-2024 - MARMARİS

Marmaris Belediyesi’nden Ramazan Dayanışması

Marmaris Belediyesi’nden Ramazan Dayanışması

21-03-2024 - MARMARİS