AW-11362371499

BÜYÜK ZAFERİN 100. YILI MİLAS’TA COŞKUYLA KUTLANDI

Türkiye tarihinin en büyük zaferlerinden bir tanesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, 100 yıl dönümünde Milas’ta coşkuyla kutlandı.

YEREL - 31-08-2022 13:05 14460 kez okundu.

BÜYÜK ZAFERİN 100. YILI MİLAS’TA COŞKUYLA KUTLANDI

 

 

 

30 Ağustos Zafer Bayramı Milas’ta tüm coşkusuyla kutlandı. İlk olarak saat 09.30’da Milas Atapark Meydanı’nda 30 Ağustos programı gerçekleştirildi.

“Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunuldu”

Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan kutlama töreni, askerler tarafından yapılan geçiş töreniyle devam etti. Kaymakamlık makamında bayramlaşma gerçekleştirilmesinin ardından protokol tarafından Milas Şehir Mezarlığı’nda şehitler için dualar okundu. 

“Fener Alayı ve Edip Akbayram Konseri Gerçekleştirildi”

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Milas Belediyesi tarafından organize edilen Fener Alayı ile devam etti. Saat 20.00’de Atapark Meydanı’nda başlayan Fener Alayı’na Milaslılar yoğun ilgi gösterirken, birçok vatandaş da balkonlarından bayraklarını sallayarak korteji selamladı. Fener Alayı’nın ardından Atapark’ta bir araya gelen vatandaşlar saat 21.00’de başlayan Edip Akbayram konseriyle büyük zaferin 100. yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

“Başkan Tokat: Böyle Bir Ulusun Ferdi Olmaktan Gurur Duyuyorum”

Edip Akbayram konseri sırasında sahneye çıkan ve ünlü sanatçıya hediyeler takdim eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Akbayram’a Milas’a hoş geldiniz dedi. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın tarihin en şanlı zaferlerinden bir tanesi olduğunu vurgulayan Başkan Tokat, “Tarihin en şanlı zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın bu yıl 100. yıl dönümü. Bu büyük zaferi her sene olduğu gibi coşkuyla kutluyoruz. Böyle bir zaferi gerçekleştiren bir ulusun ferdi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bu kutsal ve tarihi gün vesilesi ile başta Ulu Önder ve ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah ve dava arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve gazilerimize şükranlarımı sunuyor, aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” dedi. Konser, Edip Akbayram’ın birbirinden güzel şarkılarını seslendirmesinin ardından sonlandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TOSUN: HAYVAN DOSTU GÖNÜLLÜLERİMİZLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

TOSUN: HAYVAN DOSTU GÖNÜLLÜLERİMİZLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

27-03-2024 - YEREL

MEHMET TOSUN GÖNÜLLÜLERİNDEN RAP KONSERİ

MEHMET TOSUN GÖNÜLLÜLERİNDEN RAP KONSERİ

25-03-2024 - YEREL