AW-11362371499

"BULUTA YOLCULUK" ŞİİR DİNLETİSİ

19 Mayıs Gençlik ve Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında, Seydikemer Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri tarafından "BULUTA YOLCULUK" şiir dinletisi düzenlendi.

SEYDİKEMER - 15-05-2024 16:51 699 kez okundu.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında, Seydikemer Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri tarafından düzenlenen "Buluta Yolculuk" adlı şiir dinletisinde öğrenciler sevilen şiirleri seslendirdiler. Öğretmen ve öğrencilerin duygusal performansları dinleyiciler tarafından büyük beğeni ile karşılandı.

Düzenlenen şiir dinletisinde Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay ŞUMUR "Dünyanın Bütün Çiçekleri" adlı şiiri seslendirdi.

Etkinlik Seydikemer KaymakamıYıldız BÜYÜKER, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay ŞUMUR, Protokolün Değerli Üyeleri,Öğretmen ve Öğrencilerin katılımıyla Seydikemer Kaymakamlık Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Seydikemer Kaymakamı  Yıldız BÜYÜKER,şiir dinletisinde görev alan öğretmen ve öğrencilere katılım belgesi verdi ve göstermiş oldukları emeklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

BAŞKAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

28-05-2024 - SEYDİKEMER

Seydikemer’de Liseler Arası Türk Halk Müziği Ses Yarışması

Seydikemer’de Liseler Arası Türk Halk Müziği Ses Yarışması

22-05-2024 - SEYDİKEMER