AW-11362371499

Bodrum İhtiyaç Mağazası Açıldı

Deprem sonrası bölgeden tahliye edilen ve Bodrum’a getirilen 750’ye yakın depremzedenin 550’si otellere 200’ü ise yakınlarının evine yerleştirildi. Bodrum’a yerleştirilen depremzedelerin ihtiyacının karşılanması için Gençlik Merkezi’nde ihtiyaç mağazası açıldı.

BODRUM - 11-02-2023 18:12 2915 kez okundu.

Bodrum İhtiyaç Mağazası Açıldı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 10 ili etkileyen 2 depremin ardından depremzedeler Bodrum’a gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, 5 gün içerisinde 550 depremzede otellere yerleştirilirken, 200 depremzede ise yakınlarına yerleşti. Bu kapsamda, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için Bodrum Gençlik Merkezi’nde ihtiyaç mağazası oluşturuldu. Konakladıkları otellerden servisler aracılığıyla gençlik merkezine getirilen depremzedeler ihtiyaçları doğrultusunda kıyafetler almaya başladı.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, “İlk etapta depremzedelerimizin kayıtlarını alıyoruz. Kayıtları aldıktan sonra refakatçi bir öğretmen eşliğinde yukarıya çıkıyorlar. Burada depremzedelerimiz kendi ihtiyaçlarını alıyor. O sırada oluşturduğumuz çocuk alanında çocuklarımız oyunlar oynuyor ve okul öncesi öğretmenlerimizle burada çocuklara destek veriliyor.” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bodrum Devlet Hastanesi Anjiyo Ünitesi Hizmete Girdi

Bodrum Devlet Hastanesi Anjiyo Ünitesi Hizmete Girdi

25-03-2024 - BODRUM

BODRUM GENÇLİĞİ ANTİK TİYATRO'DA BULUŞUYOR

BODRUM GENÇLİĞİ ANTİK TİYATRO'DA BULUŞUYOR

22-03-2024 - BODRUM