AW-11362371499

Birey Eğitim kurumlarında sinema etkinliği günleri başladı 

Birey Eğitim Kurumları Rehberlik Birimi her ay düzenli olarak öğrencilere yönelik uygun görülen konulardan seminerler düzenliyor. 

EĞİTİM - 20-12-2022 12:29 5830 kez okundu.

Birey Eğitim kurumlarında sinema etkinliği günleri başladı 

iles/uploads/1671528805-0ff565298e0b70297ec0.jpeg" style="width: 500px; height: 667px;" />

Geçtiğimiz günlerde Akran Zorbalığı konusu üzerine bir seminer programı gerçekleştirilirken, bunun üzerine uygun filmler ile yeni bir etkinliğe kurum olarak adım atıldı. 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Birey Eğitim Kurumları Eğitim Psikoloğu Asım Alper Yavuz, "Değerli öğrencilerimizin, klişeleşmeye yüz tutan konuları farklı yöntemlerle, etkinliklerle ve tekniklerle sıkılmadan ilgi çekici olacak şekilde öğretmeyi hedefliyoruz. Her yaş grubunun bir Akran Zorbalığı yaşandığının farkındayız. Bu davranışlar çocuklarımızda hem fiziksel hem psikolojik hem de sosyolojik anlamda etkilenmelerine neden olmakta. Ülkemize daha iyi bireyler yetiştirmek amacıyla işimize saygı duyuyor ve öğrencilerimizi severek çalışıyoruz. Değerli öğrencilerimizle etkinliğimizde Mucize (Wonder) adlı filmi izlemiş olup aile iletişimi, arkadaş iletişimi, kardeş kıskançlığı, arkadaş kıskançlığı, akran zorbalığı vs. bir çok konuya değinmiş olup filmin sonunda öğrencilerimizin üzerinde olumlu etkisini görmek, farkındalık kazandırmış olduğumuzu gözlemlemiş olmak bizleri sevindirmiştir. İşimizi aşkla yapmaya devam ederken sevginin her kapıyı açacağını bilerek öğrencilerimize özenle yaklaşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
LGS kapsamındaki Merkezi Sınav Başvuruları başladı

LGS kapsamındaki Merkezi Sınav Başvuruları başladı

18-03-2024 - EĞİTİM

Dilimizin Zenginlikleri Resim Sergisi Düzenlendi

Dilimizin Zenginlikleri Resim Sergisi Düzenlendi

15-03-2024 - EĞİTİM