Basketbol Türkiye Şampiyonası sona erdi

SPOR - 07-06-2023 18:58 4045 kez okundu.

Basketbol Türkiye Şampiyonası sona erdi

 

Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen ve 8 ilden 255 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Okul Sporları Küçükler Kız-Erkek Basketbol Türkiye Şampiyonası, Atatürk Spor Salonunda gerçekleşen final maçlarının ardından sona erdi.

 

Efeler Atatürk ve Mimar Sinan Spor Salonlarında gerçekleştirilen kız ve erkek toplam 15 takımın katıldığı şampiyona, final maçları ve düzenlenen ödül töreni ile tamamlandı.

Şampiyonanın kızlar kategorisinde birinci TED Ankara Koleji, ikinci Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu, üçüncü Ankara Nesibe Aydın Ortaokulu ve dördüncü Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl Ortaokulu oldu.

Erkekler kategorisinde ise birinci Mersin Özel Toros Okulu, ikinci Bursa Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu, üçüncü İzmir Bornova Doğa Koleji Ortaokuluve dördüncü Ankara TED Koleji Ortaokulu oldu.

Şampiyonada dereceye giren takımlara ödülleri ve kupaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Efeler Milli Eğitim İlçe Müdürü Hakan Özcan, Okul Sporları Şube Müdürü, Basketbol Aydın İl Temsilcisi ve protokol tarafından verildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Şampiyon Filenin Sultanları! Türkiye, Milletler Ligi Kupasını Kazandı

Şampiyon Filenin Sultanları! Türkiye, Milletler Ligi Kupasını Kazandı

27-07-2026 - SPOR

Lamine Yamal'dan Şampiyonluk Sonrası Şükür Duası

Lamine Yamal'dan Şampiyonluk Sonrası Şükür Duası

20-07-2026 - SPOR