AW-11362371499

Başkan Toksöz Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, geçtiğimiz günlerde Yeni mahallede biten sıcak asfalt çalışması ile Akyol mahallesinde yapımı devam eden kaldırım ve kaldırım iyileştirme projelerini ziyaret etti. Başkan Toksöz çalışmaları yerinde inceleyerek, ekiplerden projelerin ilerleyişi ve durumu hakkında bilgi aldı.

YATAĞAN - 23-01-2023 18:16 1689 kez okundu.

Başkan Toksöz Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Yeni Mahallede gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışması, mahalle sakinleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri, daha rahat ve güvenli bir yürüyüş imkanına kavuştu. Akyol Mahallemizde gerçekleştirilen kilitli parke taşı ve kaldırım düzenleme çalışmaları da mahalle sakinleri tarafından olumlu olarak değerlendirildi.

Başkan Toksöz, yaptığı yerinde incelemede, çalışmaların hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirildiğini ve kaliteli bir şekilde bitirilmesinin memnuniyetini dile getirdi. Başkan Toksöz, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinlerinin daha rahat ve güvenli bir yaşam sürdüreceğini ifade etti.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mustafa Toksöz: ‘’Yeni Mahallede gerçekleştirdiğimiz sıcak asfalt çalışmasının yanı sıra Akyol Mahallemizde gerçekleştirilen kilitli parke taşı ve kaldırım düzenleme çalışmaları, belediyenin mahalle halkının ihtiyaçlarını dikkate alarak gerçekleştirdiği önemli projelerden biridir. Bu çalışmalar, belediyenin mahalle halkının refahını arttırmak için gerçekleştirdiği çalışmaların bir örneğidir.’’dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kaymakam Kılıç Okuma Haftası Etkinliğine Katıldı

Kaymakam Kılıç Okuma Haftası Etkinliğine Katıldı

27-03-2024 - YATAĞAN

Mustafa Toksöz

Mustafa Toksöz " 31 Mart Gecesi Galayı Gerçekleştireceğiz "

21-03-2024 - YATAĞAN