AW-11362371499

BAŞKAN BAKIRCI “BU TAKIM SENEYE HAZIRLANIYOR”

Fethiyespor’un kaptanı Selçuk Alibaz, Rıdvan Türker ve Sezer Özmen de “Takım olarak artık kendimizi bulduk. Kazana kazana puanları toplayıp ligi iyi yerde bitireceğiz.” dediler.

FETHİYE - 07-04-2023 11:34 2217 kez okundu.

BAŞKAN BAKIRCI “BU TAKIM SENEYE HAZIRLANIYOR”

 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor Serik Belediyespor maçını 2-0 kazanırken, karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Fethiyespor Yönetim Kurulu Başkanı Esat Bakırcı “Bu takım seneye hazırlanıyor. Şimdiden gerekli planlamaları yapıyoruz. Futbolculardan birçoğu takımda kalacaklar. 1-2 kiralık futbolcular dışında yeni takviyeler gelecektir.” Dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Kocaelispor, Ankara Demirspor ve Kırşehirspor yenilgilerinin ardından evinde Serik Belediyespor’u 2-0 yenen Fethiyespor’da gelecek yılın planlamaları yapılıyor. Murat Yılmaz ve Oktay Balcı’nın attığı gollerle Serik Belediyespor’u 2-0 yenen Fethiyespor’da başkan Esat Bakırcı galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulunurken, bu hafta deplasmanda oynayacakları Sarıyer maçını da kazanarak galibiyet çıkışını devam ettireceklerini belirtti.

“SENEYE HAZIRLANIYOR”

Başkan Bakırcı, “Kolay kazandığımız Serik maçını geride bıraktık. Bu maçı daha farklı da kazanabilirdik. İyi bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. Deplasmanda iki evimizde 1 maç kaybettikten sonra bu maçı kazanarak futbolcularımız kaybedilen maçları telafi ettiler. Takımımız daha iyi olacak. Daha iyi futbol ortaya koyacak. Bugün maç daha farklı da olabilirdi. Bu takım seneye hazırlanıyor. Gerekli rotasyonları yapıyoruz. Futbolcularımızın büyük bir bölümü bu takımda kalacaklar. 1-2 kiralık futbolcu ile yollarımız ayrılabilir. Seneye takviyelerle bu takım ligde daha başarılı olacaktır. Yolumuzdan en ufak ödün vermeyeceğiz.” dedi.

“LİG DAHA BİTMEDİ”

Fethiyespor Yönetim Kurulu Başkanı Esat Bakırcı, “Bu hafta Sarıyer deplasmanında olacağız. Puan ya da puanlar getireceğiz. Lig daha bitmedi. 8 maçımızı en iyi şekilde sonuçlandırıp bir kez daha çıkışta olacağız. Desteklerinden dolayı taraftarlarımıza ve futbolcularımıza teknik kadromuza teşekkür ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

“TÜM PUANLARA TALİBİZ”

Fethiyespor’un savunma oyuncusu Rıdvan Türker ise; Serik maçında sakatlığı olduğunu iğne ile oynadığını belirtip, “Takım arkadaşlarımla kalan haftalardaki puanların hepsine talibiz. Bu haftada Sarıyer maçından kazanarak dönmek istiyoruz.” dedi.

“İYİ EKİP OLDUK”

Fethiyespor’un ara transferde kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Sezer Özmen ise; “iyi bir ekip olduk. Kazana kazana ligi tamamlayacağız. Fethiyespor aile ortamı oluşturdu. İyi futbol oynuyoruz. Daha yukarılarda ligi tamamlayacağız.” şeklînde konuştu.

“BİZE YAKIŞMAMIŞTI”

Fethiyespor Kaptanı Selçuk Alibaz ise; “Son 3 haftadır sıfır çekmiştik. Bu bize yakışmadı. Maçtan önce iyi hazırlandık. Serik Belediyespor’u 2-0 yendiğimiz için mutluyuz. Bu hafta İstanbul’da Sarıyer deplasmanından kazanarak dönmek istiyoruz. Şu ara üzerimde bir şanssızlık var. 2,3 net gol pozisyonunu değerlendiremedim. Oysa bu golleri atsaydım maçı farklı kazanacaktık. Önümüzdeki 8 maçı en iyi şekilde geçip ligi daha üst sıralarda tamamlamak tek arzumuz.” İfadelerinde bulundu.

Fethiyesporlu futbolculara Serik Belediyespor galibiyeti için 2 günlük izin verilirken, futbolcular Sarıyer maçı için bugün toplanıp akşam saatlerinde ilk antrenmanı gerçekleştirdi. Sarıyer maçı öncesi takımda cezalı oyuncu bulunmadığı basit sakatlıkları olan oyuncuların da maç gününe kadar iyileşeceği belirtildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Fethiye'de Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Fethiye'de Bayramlaşma Töreni Yapıldı

11-04-2024 - FETHİYE

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ın

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ın "Ramazan Bayramı" Mesajı

09-04-2024 - FETHİYE