AW-11362371499

Başkan ARSLAN'DAN BAŞSSAĞLIĞI Mesajı

ÇAMELİTÜRK - 16-01-2023 10:52 11356 kez okundu.

Başkan ARSLAN'DAN BAŞSSAĞLIĞI Mesajı

Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan'dan vefat eden Kıbrıs Gazisi  Sülayman Kurban  için taziye mesajı yayımladı

 

Ülkemizin her karış toprağında, vatanını, bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir. Şehit ve Gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır.

Şehit ve Gazilerimizin kahramanlıkları sayesinde bizlere miras kalan, üzerinde huzur  ve  güvenlik içinde yaşadığımız  cennet vatanımıza  kararlılıkla  sahip  çıkarak, kahraman   gazilerimize  ve aziz şehitlerimize layık olmak ve tüm gücümüzle ülkemizi en güçlü şekilde    geleceğe    taşımak   için   el   birliğiyle   çalışmaya    devam edeceğiz.

Başta  Gazi  Mustafa  Kemal  Atatürk  ve  silah  arkadaşları   olmak üzere    tüm gazilerimizi,  şehitlerimizi ve vatan sevgisiyle hepimize örnek   olan   Kıbrıs  Gazimiz   Hüseyin Kurban’a    rahmet  ve minnetle   hatırlıyoruz.  Kendisine  Allah’tan  rahmet, milletimize ve ailesine başsağlığı diliyorum.Mekanı Cennet Olsun dedi .Gazimizin Cenazesi 17 Ocak Salı Günü Öğle Namazına Müteakip Cevizli Mahallesi Kanlılar Mevkiindeki Mezarlığa defnedilecektir 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çameli Lavanta Bahçesi misafirlerini bekliyor

Çameli Lavanta Bahçesi misafirlerini bekliyor

02-07-2023 - ÇAMELİTÜRK

ÇAMELİ’DE KARNE HEYECANI YAŞANDI

ÇAMELİ’DE KARNE HEYECANI YAŞANDI

24-01-2023 - ÇAMELİTÜRK