AW-11362371499

BAŞKAN AKDENİZLİ, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

SEYDİKEMER - 19-04-2023 12:06 2407 kez okundu.

BAŞKAN AKDENİZLİ, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

 

 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu temsili olarak iki öğrenciye bıraktı. Koltuğa oturan Poyraz Hamza Kara ve Elif Kamış, hayata geçirecekleri projeleri anlattı.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu temsili olarak öğrencilere bıraktı. Seydikemer Anaokulu öğrencilerinden 6 yaşındaki Poyraz Hamza Kara ve Elif Kamış ile koltuğunu paylaşan Başkan Akdenizli,öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve Müdür Vekili Nihat Kaldan, Okul Müdürü Ayşenur Dikbaş, Okul Öncesi Öğretmeni Betül Odluyurt ile velilerinin de katıldığı programda, çocuklar teker teker Başkan Önder Akdenizli’nin koltuğuna oturdu.

İlk olarak temsili olarak Başkan Akdenizli’nin koltuğuna oturan Poyraz Hamza Kara, Seydikemer’de yapılaması gereken hizmetleri sıraladı. Başkan Önder Akdenizli ile karşılıklı konuşan ve taleplerini anlatan Poyraz Hamza Kara; “Ben öncelikle kaldırımları yapacağım. Trafik ışıklarını yapacağım. Park yapacağım” diye konuştu. Daha sonra temsili olarak koltuğa oturan Elif Kamış da, ilçede yapacağı hizmetlerden bahsetti.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, programın ardından minik öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür edip, hediyelerini takdim etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

26-03-2024 - SEYDİKEMER

BAŞKAN AKDENİZLİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BİRİNCİ YILINI DOLDURDU

BAŞKAN AKDENİZLİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BİRİNCİ YILINI DOLDURDU

22-03-2024 - SEYDİKEMER