AW-11362371499

BAŞKAN AKDENİZLİ, EMEKLİ OLAN MÜDÜRLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ

SEYDİKEMER - 15-04-2023 12:30 1838 kez okundu.

BAŞKAN AKDENİZLİ, EMEKLİ OLAN MÜDÜRLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ

 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SEYDİKEMER’DE BİRLİK VE BERABERLİĞİ DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede görev yapan Kurum Müdürleri, STK temsilcileri, daire amirleri, belediye birim müdürleri ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Seydikemer Belediyesi tarafından Teras Restaurantta düzenlenen iftar programına Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker,Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökcen, Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri, daire amirleri, belediye birim müdürleri ve aileleri katıldı. İftar öncesi katılımcıları tek tek selamlayarak tokalaşan Kaymakam Büyüker ve Başkan Akdenizli, programa katılan herkesin ramazan-ı şeriflerini tebrik etti. İftar programında Kaymakam Büyüker ve Başkan Akdenizli, emekli olan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Engin Maraşlı ile İlçe Sağlık Müdürü Doktor Gürsel Topal’a, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi ve çiçek takdiminde bulundu.

Programda konuşan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Engin Maraşlı, AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz’e teşekkürlerini sundu. Belediye Başkanlığı döneminde Yakup Otgöz ile Seydikemer’e hizmet etmekten oldukça mutlu olduğunu dile getiren Maraşlı, Başkan Önder Akdenizli’ye başarılar diledi. İlçe Sağlık Müdürü Doktor Gürsel Topal da yaptığı konuşmada herkese teşekkür etti.

Seydikemer’de birlik ve beraberliği devam ettirmek istediklerini belirten Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli; “Yakup Başkanımızla, Yakup Ağabeyimizle çok güzel işler yapmışsınız ki, Milletvekili olarak gönderiyoruz. İnşallah hep birlikte, aynı düzenle, aynı nizamda çalışmak bizlere de nasip olur. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Emekli olan iki saygıdeğer büyüğüme de bundan sonraki hayatlarında sağlıklı ömürler diliyorum” diye konuştu.

Programda konuşan Kaymakam Büyüker; “Bu geceyi düzenleyen Kıymetli Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bizi bu gecede bir araya getirmiş oldu. 1 yıldır bu ilçede görev yapıyorum. Erzurum’dan gelmiştim. Orada da çok güzel çalıştık ama bu ilçeye geldikten sonra bir ilçenin birlik ve beraberliği ayrıca hoşuma gitti. Hem belediyemizle birlikte olan bunda tabi Yakup Başkanımızın da çok büyük katkıları var hem de kurum amirlerimizin de birlik beraberlik içerisinde olması bizlerin işlerini kolaylaştırdığı gibi vatandaşın da sizlere ve bize yaklaşımını değiştiriyor. Bu vesileyle herkese çok teşekkür ediyorum. İki müdürümüz emekliliğe ayrıldılar. Her iki müdürümüze de bundan sonraki hayatlarında aileleriyle birlikte güzel günler diliyorum” dedi.

 İftar programı, yapılan duanın ardından sona erdi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

26-03-2024 - SEYDİKEMER

BAŞKAN AKDENİZLİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BİRİNCİ YILINI DOLDURDU

BAŞKAN AKDENİZLİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BİRİNCİ YILINI DOLDURDU

22-03-2024 - SEYDİKEMER