Aydem Deprem Bölgesinde

Asrın felaket olarak adlandırılan 10 ilimizi etkileyerek Türkiye’yi sarsan Kahramanmaraş depreminin ardından Aydem Elektrik de çalışmalara destek olmak adına afet bölgesinde hareket etti.

GÜNCEL - 09-02-2023 15:55 3610 kez okundu.

Aydem Deprem Bölgesinde

Aydem bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada 50 kişilik ekip, 16 farklı güç ve büyüklükte taşınabilir jeneratör,18 araç ve diğer yardımcı techizatlarımızla bölgedeki çalışmalara katılılarak bölgedeki elektrik altyapısının ayağa kaldırılması çalışmalarına katılacak ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz denildi.

Elektrik alt yapı çalışmalarına destek sağlamak üzere deprem bölgesine giden ekipler, AFAD ve Enerji Bakanlığı koordinasyonuyla bölgedeki elektrik altyapının ayağa kaldırılması ve kurulacak afet kentlerine elektrik sağlanması için çalışmalar yürütecek. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Beyaz ette fahiş fiyat artışına milyonluk ceza

Beyaz ette fahiş fiyat artışına milyonluk ceza

16-06-2026 - GÜNCEL

Sıcaklıklar yükseliyor: Yurt genelinde sıcak hava etkili olacak

Sıcaklıklar yükseliyor: Yurt genelinde sıcak hava etkili olacak

15-06-2026 - GÜNCEL