AW-11362371499

“Anlamlı Bir Etkinlik İçin Buradayız”

T.C. Adalet Bakanlığı tarafından tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin “Kitap İyileştirir” sloganıyla Kitap Bağış Kampanyası başlatıldı. Kitap Bağış kampanyası Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı'nın katılımları ile açıldı. Fethiye Adliyesi ve Erasta AVM olmak üzere  iki ayrı yerde kurulan stantlar 15 Şubat 2023 tarihine kadar açık kalacak. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün koordinesinde 10.01.2023-15.02.2023 tarihleri arasında ülke genelinde ceza infaz kurumlarımızdaki hükümlü ve tutukluların kendilerini geliştirmeleri, boş zamanlarını etkin bir şekilde kullanmaları amacıyla oluşturulan kütüphanelerde değerlendirmek üzere “Kitap iyileştirir” sloganıyla “ Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası” düzenlendi.

FETHİYE - 12-01-2023 16:09 3665 kez okundu.

“Anlamlı Bir Etkinlik İçin Buradayız”

 

 

 

“BOŞ ZAMANLARINI ETKİN GEÇİRMELERİ AMACIYLA KÜTÜPHANELER OLUŞTURDUK”

Kitap Bağış kampanyası ile ilgili açıklamada bulunan Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, “Ceza ve güvenlik tedbirlerimizin infazında en temel önlem hükümlünün tekrardan suç işlemesinin önüne geçmektir. Kişi infazını tamamladıktan sonra tekrardan topluma entegre edilmesi, güçlü yanlarının ortaya çıkartılması ve topluma uyum sağlayabilmesi gibi temel amaçları gerçekleştirmek üzere ceza infaz kurumlarında bulunan hükümlü ve tutuklularının boş zamanlarını etkin geçirmeleri amacıyla kütüphaneler oluşturduk. Bu kütüphanelerde Adalet Bakanlığı kapsamında çeşitli çalışmalar yürütülmektedir. Bu kapsamda da 2023 yılında Ceza ve Tevkifleri genel Müdürlüğü tarafından “Kitap İyileştirir” sloganıyla kitap bağış kampanyası başlamış bulunmaktadır. Kampanya 15 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek. Bu kapsamda Fethiye’de hem Erasta AVM’de Fethiye Adliyesi girişinde iki adet kitap bağış stadımız kurulmuştur. Saat 09.00 ve 18.00 saatleri arasında kitap bağışları kabul edilecektir. Vatandaşlar buradan kitap teslim edebilecekleri gibi kargo yoluyla da kitap bağışında bulunabilecekler. Hayırlı olmasını temenni ediyorum. Vatandaşları buraya bekliyorum. Aynı zamanda siz değerli basın mensuplarının da Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

 “ANLAMLI BİR ETKİNLİK İÇİN BURADAYIZ”

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ise, “Bugün anlamlı bir etkinlik için buradayız. Adalet Bakanlığı’nın tüm Türkiye’de aynı saate başlatmış olduğu kitap bağış kampanyasına biz de kamu kuruluşlarımızla birlikte elimizden geldiğince destek olmak için bulunduk. Kitap okumak insanın ufkunu geliştiren ve herkesin muhakkak boş zamanlarını değerlendirmesi gereken bir etkinliktir. Bu etkinliğin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Fethiye Devlet Hastanesinde Anjiyo Ünitesi Hasta Kabulüne başladı

Fethiye Devlet Hastanesinde Anjiyo Ünitesi Hasta Kabulüne başladı

24-03-2024 - FETHİYE

FETHİYESPOR 91 YAŞINDA !

FETHİYESPOR 91 YAŞINDA !

23-03-2024 - FETHİYE