AW-11362371499

AK PARTİ’YE KATILAN GENÇLERE ROZETLERİ TAKILDI

MİLAS - 04-12-2022 17:58 2186 kez okundu.

AK PARTİ’YE KATILAN GENÇLERE ROZETLERİ TAKILDI

AK PARTİ’YE KATILAN GENÇLERE ROZETLERİ TAKILDI

Daha önce başka siyasi partilerde görev almış yaklaşık 65 genç, bugün akşam saatlerinde AK Parti Milas İlçe Başkanlığında düzenlenen törenle AK Parti saflarına katıldı. Rozetlerini ise AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, İlçe Başkanı Emin Çelik, Kadın Kolları Başkanı Öznur Ayrılmaz Kırova ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kalay taktı. Milletvekili Demir rozet töreni sonrasında mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Parti binasında ve çok kalabalık bir katılımcının hazır bulunduğu törende Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, gençlerle birlikte yol yürümekten son derece mutlu olduğunu belirterek; “Gençler; emin olun doğru yerdesiniz. Kurucu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ülkeyi sizlere emanet ettiğinin farkında olun. Çünkü yarın bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz” dedi.

Rozet takma töreninin öncesinde gençlere seslenen Milletvekili Demir; “Öncelikle burada bulunan gençleri tebrik ediyorum. Çünkü doğru yerde olduklarını bütün samimiyetimle ifade etmek istiyorum. Sevgili gençler gönlünüz rahat olsun. Bundan sonra birlikte yol yürüyeceğiz. Ne için yürüyeceğiz? Güçlü Türkiye, daha müreffeh, daha sağlıklı, daha güzel günler için birlikte yürüyeceğiz.

Ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri hepimiz takip ediyoruz. Çünkü artık hiçbir şey gizli kalmıyor. Eskiden bu kadar televizyon, sosyal medya, internet yoktu. Yani bu kadar haber alacağımız kaynaklar yoktu. Oysa şimdi öyle değil. Her şey artık hepimizin gözleri önünde gerçekleşiyor. TBMM’de bölgenin bir milletvekili olarak ülkemiz üzerinde nasıl oyunlar oynandığını, hangi tuzakların kurulduğunu çok daha net görüyorum.

Geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan Türkiye Vizyonu’nda siz gençlere ne kadar önem verildiğine de herkes şahit oldu. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız sizlere çok önem veriyor ve sizlere çok güveniyor. Kurucu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Gençliğe Hitabesi’nde bu ülkeyi sizlere emanet ettiğini ifade ediyor.

Sizler hatırlamazsınız. Bu ülkenin gençleri geçmiş yıllarda çok büyük sıkıntılar yaşadı. Sağcı-solcu dediler, yurtları ayırdılar, sokak ve caddeleri böldüler. Üniversite yıllarında yolda yürürken sürekli arkamıza bakarak yürürdük. Ne zaman bir çatışmanın ortasında kalacağız endişesini sürekli taşırdık. Bu nedenle sizlerden istirham ediyorum. Ne olur gözleriniz açık olsun. Ülkemizin üzerinde geçmiş yıllarda da çok farklı oyunlar oynandı, bugün de oynanıyor. Ama şundan emin olun bugün de bunları denemeye çalışıyorlar, fakat başaramıyorlar, başaramayacaklar. Artık kimseye eyvallah etmeyen bir liderimiz var. İnşallah siz gençlerin destek ve çabalarıyla ülkemizi çok daha güzel günlere taşıyacağız” dedi.

Milletvekili Demir’in ardından AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik de kısa bir konuşma yaptı. İlçe Başkanı Çelik; “2002’de liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde kurulan AK Parti hükümeti, çok şeyleri başaracağımız sözünü vermiştik. Allah’a hamdolsun başardık. Biz de yaklaşık 2 yıl önce Milas’ta çok şey başaracağımızı söyleyerek, parti büyüklerimizin bizlere verdiği destekle yola çıktık ve her geçen gün büyüyen ailemizle daha da mutlu oluyor; siyasete ve Milas’ın geleceğine inancımız her geçen gün artarak devam ediyor” diyerek özellikle gençlere ‘Aramıza hoş geldiniz’ dedi.

MUHTARLARIN SORUN VE TALEPLERİ DİNLENDİ…

Yeni katılan gençler için düzenlenen rozet takma töreninin ardından ilçemizdeki birçok mahalle muhtarıyla bir araya gelen AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, muhtarlar tarafından kendisine iletilen sorunları ve talepleri dinledi. İletilen sorunların çözümü için ilgililerle telefonda görüşen Demir, taleplerin en kısa zamanda yerine getirilmesini, bu konuda da takipçi olacağını söyledi.

Muhtarların ardından ilçedeki basın mensuplarıyla da kısa bir görüşme yapan Muğla Milletvekili Demir, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sodra’da yeni yapılan Kapalı Spor Salonu, Güllük’te atıl durumda bekleyen sosyal tesisler başta olmak üzere ilçenin birçok konuda çözüm bekleyen sorunlar, vekile soruldu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Adaylar Atışmaya Başladı

Adaylar Atışmaya Başladı

26-03-2024 - MİLAS

Adaylar Atışmaya Başladı

Adaylar Atışmaya Başladı

26-03-2024 - MİLAS