AW-11362371499

Adaylar Acılı Aileye Evlerini Yenileme Sözü Verdi

Milas Çomakdağ Kızılağaç Mahallesinde anne ve oğlunun hayatını kaybettiği ev yangınıyla ilgili olarak Yeniden Refah Partisi Muğla Milletvekili adayları acılı aileye yardım sözü verdi.

MİLAS - 08-05-2023 12:53 3182 kez okundu.

Adaylar Acılı Aileye Evlerini Yenileme Sözü Verdi

Meydana gelen olayın ardından yangın çıkan eve giden Yeniden Refah Partisi Muğla milletvekili adayları İsmail Baykal, Kadir Gürsoy, Ersin Topbaş, Nesim Polat ve İl Başkanı Yılmaz Elçin acılı aileye vakit kaybetmeden evini yenileme sözü verdi.

Yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntü duyduklarını kaydeden Yeniden Refah Partisi Muğla Milletvekili adayı İsmail Baykal, "Maalesef acı bir olay ile karşılaştık. Haberi alır almaz acıyı paylaşmaya ve üzerimize düşeni yapıp vatandaşımızın yarasını sarmak için buraya geldik. Tabi buraya gelince acımız bir kat daha arttı. Rabbim hayatını kaybeden o iki canımıza rahmet eylesin, yaralı evladımıza bir an evvel şifa versin. Giden canları geri getiremeyiz lakin kalan vatandaşımızın acısını paylaşıp ona destek olabiliriz. Müteahhit olan vekil adayımız ve iş insanı olan diğer vekil adayı kardeşlerimiz ile biran evvel buranın yenilenmesi işini üstlendik. Kısa sürede vatandaşımızın en azından acısını az biraz dindirecek o çalışmayı yapacağız" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Milas Orman İşletme Müdürlüğü İş Başı Eğitimi

Milas Orman İşletme Müdürlüğü İş Başı Eğitimi

19-04-2024 - MİLAS

Milas Belediyesi, 23 Nisan’da Çocukları Havuzla Buluşturacak

Milas Belediyesi, 23 Nisan’da Çocukları Havuzla Buluşturacak

18-04-2024 - MİLAS