AW-11362371499

24 KASIM ANLAMLI ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında bir dizi anlamlı etkinlik gerçekleştirildi.

MUĞLA - 24-11-2022 12:33 1901 kez okundu.

24 KASIM ANLAMLI ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’ın katılımlarıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle gerçekleştirilen etkinliklerde Şehit Öğretmenler ve aileleri de unutulmadı.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen BİSDEM Projesi Öğretmen Çalıştayı ile başladı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Bilim Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (MUBEM) ile Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen çalıştayda, TÜBİTAK 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamındaki “Hizmet İçi Öğretmen Eğitiminde Bilimsel Sorgulama Destekli Çevrim İçi Mentorluk Modelinin Tasarlanması ve Etkililiğinin Değerlendirilmesi” projesi tanıtıldı.

Yürütücülüğünü Prof. Dr. Ayşe Oğuz Ünver’in üstlendiği çalıştay süresince, öğretmenler ve öğretmen adayları proje deneyimlerini paylaşırken etkili sınıf içi uygulamaların nitelikleri ve öğrencilerin içerikle etkileşimlerinin etkin şekilde nasıl sağlanabileceği gibi birçok konuda tartışma fırsatı buldular. Proje katılımcısı fen bilimleri öğretmenleri ve sınıf öğretmenleri, uygulama sürecinde geliştirdikleri bilimsel sorgulama destekli etkinlikleri, altı farklı oturumda çeşitli branşlardan iki yüzü aşkın öğretmen adayı ile paylaştılar. İl Müdürü Emre Çay çalıştayda yaptığı konuşmada tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak çalışmalara katılan öğretmenlere teşekkür etti.

ŞEHİT ÖĞRETMEN KABRİ BAŞINDA ANILDI

İl Müdürü Emre Çay, Ula Şehit Öğretmen Sezgin Keçeci Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek Şehit Öğretmen Sezgin Keçeci’nin annesi ve kız kardeşi ile bir araya geldi. Şehit öğretmenin ailesiyle bir süre sohbet eden ve öğretmenler gününü kutlayan İl Müdürü Emre Çay, okul bahçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle düzenlenen fidan dikimi etkinliğine katılarak tüm şehit öğretmenler anısına şehit öğretmenin ailesiyle birlikte fidan dikti.

Ardından Muğla Şehidimiz Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur’un, emekli öğretmen olan annesi Zehra Cesur ve babası emekli öğretmen Remzi Cesur ziyaret edildi. İl Müdürü Emre Çay şehidin emekli öğretmen olan anne ve babalarının öğretmenler gününü kutladı. Ziyarette duygusal anlar yaşandı.

HUZUREVİNDE KALAN EMEKLİ ÖĞRETMENLER ZİYARET EDİLDİ.

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Şemsiana Anaokulu öğrencileri eşliğinde huzurevini ziyaret ederek burada kalan emekli öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı. Emekli öğretmenlere çiçek takdim eden İl Müdürü Emre Çay onlarla uzun uzun sohbet etti.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI BELLİ OLDU

24 Kasım Öğretmen Günü Kutlama Programı 24 Kasım Perşembe günü saat 09.30’da Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni ile başlayacak. Ardından Muğla Valisi Orhan Tavlı 24 Kasım vesilesiyle Türdü 100. Yıl İlkokulunda öğretmenlerle bir araya gelecek. İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilecek olan kutlama Programı saat 10.30’da Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi Atatürk Kültür merkezi 15 temmuz Şehitleri salonunda yapılacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
17 MESLEK KOMİTENİN SORUNLARI KONUŞULDU

17 MESLEK KOMİTENİN SORUNLARI KONUŞULDU

28-03-2024 - MUĞLA

Mskü Ailesi İftarda Buluştu

Mskü Ailesi İftarda Buluştu

28-03-2024 - MUĞLA