YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 13-03-2024 18:08   Güncelleme : 14-03-2024 09:28

SAATCI: BİZİM YAPTIĞIMIZ TESİSE KANALİZASYON BAĞLAMAKLA 100 YILIN PROJESİ YAPILMIŞ OLMUYOR

SAATCI: BİZİM YAPTIĞIMIZ TESİSE KANALİZASYON BAĞLAMAKLA 100 YILIN PROJESİ YAPILMIŞ OLMUYOR

 

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı Ovacık Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında Kaşıkçı Elması olarak adlandırdığı Ölüdeniz markasını tüm dünyaya tanıtacaklarını açıkladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 100 Yılın Yatırımını yaptık sloganına da gönderme yapan Saatcı, “Kanalizasyon sistemini bizim 2002 yılında yaptığımız arıtma tesisine bağlayarak 100 yılın projesi yapılmış olmuyor.” dedi.
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Kayaköy ve Ovacık Mahalleleri’ni ziyaret etti. İlk olarak Kayaköy’e geçen ve Kuyubaşı Kahvesinde vatandaşlarla görüşen Saatcı, onların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri hakkında bilgiler aldı. Bölge halkının en büyük sıkıntısının susuzluk ve plansızlık olduğunu belirten Saatcı, sorunların çözümü noktasında ne gerekiyorsa yapacaklarını açıkladı. Plansız yapılaşma bu şekilde devam ederse ortada bir Kayaköy kalmayacağını sözlerine ekleyen Behçet Saatcı, 1 Nisan’dan sonra plan değişikliği ve imar affı konusunda yoğun mesai harcayacaklarını kaydetti.
Kayaköy ziyaretinin ardından Hisarönü Mahallesi’nde esnaf ziyareti yapan Saatcı, sonrasında Ovacık Mahallesi’ndeki Halk Buluşması programına katıldı. Toplantıya Ölüdeniz’lilerin ilgisi büyük olurken Saatcı’yı dinlemeye gelen kalabalık salonun dışına taştı. Kendisini karşılayan kalabalığa konuşan Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Ölüdeniz’i Kaşıkçı Elması’na benzetti. Ölüdeniz’in sürekli reklam yüzü olarak kullanıldığını ancak yatırım konusunda hep geri plana atıldığını anlatan Saatcı, şehrin girişindeki yolların buraya hiç yakışmadığını belirtti. Saatcı: “100 yılın yatırımını yaptık demekle bu işler olmuyor. Övündükleri bu proje nedir. Şehrin kanalizasyonunu bizim yaptığımız tesise bağlamak. İşte bunu da 100 yılın projesi diye satıyorlar. Benim Ölüdenizli turizmcim yazın susuzluk çekiyor, yolları perişan halde bundan haberleri yok. Buradaki halkımız dünya şehrine yakışır yol istiyor. Yazın dolan yollara alternatif yollar istiyor. Bu işler beceri ister. Acemi nalbanta at teslim ederseniz atın ayağından olursunuz. Biz çökmeye değil, çökenleri kaldırmaya geldik.” dedi.

AdminAdmin