TELEVİZYON
Giriş Tarihi : 12-02-2024 17:51   Güncelleme : 12-02-2024 21:45

Deşifre Gündem Özel Programı'nın Konuğu Serap Ülkü Özdemir Oldu

Deşifre Gündem Özel Programı'nın Konuğu Serap Ülkü Özdemir Oldu

Özdemir; ‘’Muğla ve ilçelerinde siyaset ticaret, menfaat ve işimi yürüteyim ekseninde gidiyor’’
Muğlatürk TV kanalında yayınlanan "Deşifre Gündem Özel" programına konuk olan Serap Ülkü Özdemir, Muğla ve ilçelerindeki siyasi durumu değerlendirdi. Özdemir, özellikle Fethiye ve Milas gibi önemli ilçelerdeki seçim atmosferini ele aldı.
Fethiye'de İYİ Parti adayı Behçet Saatcı'nın ve CHP adayı Alim Karaca'nın performanslarını değerlendiren Ülkü Özdemir, Saatcı'nın ciddi bir destekçi kitlesi ve sağlam bir çalışma ekibi olduğunu vurguladı. Karaca'nın ise eleştirel bir siyaset izlediğini ifade etti.
Serap Ülkü Özdemir Muğla ve ilçelerinde siyasetin ticaret, menfaat ve işimi yürüteyim ekseninde gittiğini belirtti. Serap Ülkü Özdemir Fethiye'de İYİ Parti adayı Behçet Saatcı ve CHP adayı Alim Karaca'yı değerlendirerek Saatcı'nın Büyükşehir Belediyesine adaylığı beklenirken sevdamız Fethiye diyerek Fethiye'den aday olduğunu belirtti. Saatcı'nın arkasında ciddi bir kalabalık var, çalışma ruhu var, sağlam kadrolar var ve özleyen bir kitle var. Karaca'nın ise 5 yılına baktığımızda durmadan Behçet Saatcı'yı eleştirerek yok şunu yapamadı yok bunu yapamadı diyerek bir siyaset yürüttüğünü dile getirdi. MHP adayı Muhammet Kökten'in inanmış bir kişi olduğunu gözlemlediğini belirterek AK Partiden aday olması halinde daha kucaklayıcı olacağını ve kazanma ihtimalinin daha da yüksek olacağına inanıyorum dedi. Fakat Fethiye'de 4. bir aday daha çıkabilir ve mevcut adayların kavgalarının arasından sıyrılıp çıkabileceğini düşündüğünü söyledi.
Fethiye'de seçimlerin çok farklı geçeceğini dile getirerek Milas İlçesi siyasetine giriş yaptı.  
Milas'ta ise CHP adayı Fevzi Topuz'un önde olduğunu belirten Ülkü Özdemir, seçimlerin 2 aday üzerinden gittiğini ancak farklı bir adayın çıkmasının iyi olabileceğini ifade etti. AK Parti Aday belirleme sürecinde yaşanan olumsuzluklara da değinen Özdemir, Barış Saylak'ın aday adaylığı sürecinin de iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.
Milas'ta seçimlerin 2 aday üzerinden gittiğini belirterek farklı bir kişi daha çıksaydı iyi olacağı kanaatindeyim dedi. Milas CHP adayı Fevzi Topuz'un önde gittiğini belirtti.  AK Parti aday belirleme sürecine de yaşanan olumsuzlara değinen Ülkü Özdemir Aday Adayı Barış Saylak'ın önce küstürüldüğünü daha sonra Büyükşehir adayı Aydın Ayaydın'ın ziyareti sonrası gönlü alındığını ifade etti. Ayrıca DEVA Partisinde de bazı çalışmaların olduğunu ve İlyas Kaya isminin öne çıktığını belirtti.  Belediye meclisinde de tablonun değişeceğini ifade ederek mevcut belediye başkanlarının meclis listelerini beğenmeyip alternatif meclis üyelerini seçebilirler. Başkana oy vermeyip meclisine oy verebilirler. Yani önümüzdeki Pazartesi gününü bekleyip meclis listelerini görerek değerlendirmemiz daha doğru olacağı inancındayım. Yani Milas'ta seçimler çok karışık olacak dedi.
Serap Ülkü Özdemir; Bodrum ilçesinde Mehmet Tosun ve Tamer Mandalinci arasında geçecek fakat Bodrum'da çok değişik bir seçimin bizi beklediğinin inancındayım. Hatta programımızı haftaya Bodrum'dan canlı olarak yapalım ki sokaktan Bodrum'un siyasetinin nabzını tutalım dedi. Bodrum'un diğer ilçelerden çok farklı olduğunu ve Genel Başkanın söylediği Partimizin gençleşeceğinin en büyük göstergesinin Bodrum olduğunu söyledi. Ülkü Özdemir Bodrum'da Mandalinci'in genç bir aday olduğunu ve doğru bir yaklaşım olduğunu belirtti.
Daha sonra Datça ilçesine değinen Özdemir Datça'da ki seçimlerin Cumhur İttifakının seçimleri olduğunu belirtti.  
Serap Ülkü Özdemir ayrıca son günlerde iktidarın desteğini alamadığımız için hizmet yapamadık diyen Belediye Başkanlarını eleştirerek hangi partiden olursa olsun devletimize proje vermeyip hizmet beklemenin yersiz olduğunu söyledi. Hem Ankara'ya bir bakanın yanına gitmeyip hem de bir proje sunmayıp oturan belediye başkanları var. Devletin ve iktidarın kapıları herkese açıktır dedi.  Muğla'da siyaset maalesef para üzerinden dönüyor diyerek sözlerini noktaladı.

AdminAdmin