SİYASET
Giriş Tarihi : 29-01-2024 11:13

SEYDİKEMER MODERN KAPALI PAZAR YERİNE KAVUŞUYOR

SEYDİKEMER MODERN KAPALI PAZAR YERİNE KAVUŞUYOR

BAŞKAN AKDENİZLİ, VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRİYOR 
Seydikemer Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılacak kapalı Pazar yeri ile vatandaşlar yaz ve kış aylarında alışverişlerini konforlu bir ortamda yapma imkanına kavuşacak.
Seydikemer’i geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, göreve geldiği günlerde verdiği “Kapalı Pazar Yeri” sözünü kısa zamanda yerine getiriyor.
Seydikemer’de mevcut Pazar alanının günümüz şartlarında yeterle olmamasında dolayı Kapalı Pazar Yeri Projesini hayata geçiren Seydikemer Belediyesi, projenin çalışmalarını tamamladı. Cumhuriyet Mahallesi 3 bin 400 metrekare alan üzerine  yapılacak kapalı Pazar yeri aynı zamanda düğün salonu olarak da kullanılabilecek. 
BAŞKAN AKDENİZLİ: “TÜRKİYE YÜZYILINDA PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”
Konuyla ilgili açıklama yapan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Türkiye Yüzyılında projelerimizi hız kesmeden hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. İlçemizin en büyük ihtiyacı olan projelerin başında Kapalı Pazar Yeri geliyordu. Projeyle ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Cumhuriyet Mahallesinde Eşen Çayı kenarında 3 bin 400 metrekare alanı içerisinde günümüz şartlarına uygun modern bir kapalı Pazar yeri inşa edeceğiz. Vatandaşlarımız düğünlerini de bu alanda yapabilecekler. İnşallah en kısa sürede yapımına başlayacağız. Seydikemer’imize hayırlı olsun” dedi.

AdminAdmin