SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 22-03-2024 22:33

BAŞKAN AKDENİZLİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BİRİNCİ YILINI DOLDURDU

BAŞKAN AKDENİZLİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BİRİNCİ YILINI DOLDURDU

 

AKDENİZLİ, KISA SÜREDE “GÖNÜLLERİN BAŞKANI” OLDU

Genç ve dinamik Başkan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinde birinci yılını doldurdu.

Seydikemer Belediye Başkanlığı görevini sürdürürken Milletvekilliği seçimleri için adaylığını açıklayan ve belediye başkanlığı görevinden ayrılan Yakup Otgöz’ün yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Bayram Önder Akdenizli getirilmişti.

18 Mart 2023 tarihinden 22 Mart 2023 tarihine kadar Seydikemer Belediye Başkanlığını vekaleten yürüten B. Önder Akdenizli, 22 Mart 2023 tarihinde Belediye Meclisinde oy çokluğu ile Seydikemer’in yeni Belediye Başkanı seçilmişti.

Göreve geldiği ilk andan itibaren Seydikemer için gece gündüz çalışan Başkan Akdenizli, 7’den 70’e herkesin sevgisini kazandı. Sürekli halkla iç içe olan Başkan Akdenizli, sadece iyi günde değil kötü günde de vatandaşların yanında oldu. “Ben de içinizden biriyim, sizin kardeşinizim, evladınızım” diyerek gittiği her mahallede halkın teveccühünü kazanan Akdenizli, bu teveccühe hizmetleriyle karşılık verdi.

Göreve gelir gelmez Seydikemerlilerin en çok istediği Kapalı Pazar Yeri için talimat veren Akdenizli, geçtiğimiz günlerde Güneş Enerjili Kapalı Pazar yerinin inşaatının başladığını duyurdu. Yeni evlenecek çiftlerin daha modern bir salonda nikah işlemlerini gerçekleştirebilmeleri amacıyla, Seydikemer Nikah Salonu Projesini kısa sürede hayata geçirdi. 65 Mahalleye çok amaçlı sosyal tesis sözü veren Akdenizli, Karadere ve Kumluova başta olmak üzere birçok mahalleye çok amaçlı sosyal Tesis kazandırdı.

İlçede yaşayan kadınlara ve çocuklara da oldukça önem veren Akdenizli, Cumhuriyet ve Kayadibi Mahallelerine Bebek Bakım Kabinleri kazandırdı. Sosyal devlet anlayışının gereği olan hizmetleri hayata geçirip; Ücretsiz Sünnet, Hoş Geldin Bebek Uygulamasını başlattı. İhtiyaç sahibi ailelere tekerleklik sandalye yardımı ve gıda yardımında bulundu.

Gençlere de büyük önem veren Akdenizli, sık sık gençlerle bir araya gelip, onların taleplerini dinliyor. Gençliğin “Başkan Abisi” olarak görülen Başkan Akdenizli, başarının çok çalışmaktan geçtiği nasihatlerinde bulunuyor.

Partili partisiz herkesin sevgisini kazanan Başkan Akdenizli, 31 Mart Pazar Günü de Belediye Başkan Adayı olarak ilk seçimini yaşayacak.

AdminAdmin