MUĞLA
Giriş Tarihi : 12-06-2023 23:16

Sağlık Çalışanları Baloda Eğlendi

Sağlık Çalışanları Baloda Eğlendi


Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticilerinin ev sahipliğini yaptığı geceye İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Esin Nebioğlu, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak ile sağlık çalışanları ve aileleri katılım sağladı.
Programın açılış konuşmasını yapan Başhekim Prof. Dr. Turhan Togan “Sağlık çalışanlarının her daim pandemide, yangınlarda, yaşanılan doğal afetlerde Kahramanmaraş depremlerinde; en ön saflarda, mesai kavramı gözetmeden cansiperane bir şekilde mesleğini empati kurarak, insan sevgisiyle ve şefkatli bir şekilde yerine getirmeye özen gösterdiğini belirterek; büyük bir aile olarak halka sağlık hizmeti veriyoruz hepinize emeğiniz ve çabanız için teşekkür ediyorum” dedi. Destek Kalite Hizmetleri Müd. Yardımcısı Nilay Kulaksızoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı gecede konuşmaların ardından gecenin çekilişleri yapılarak, müzik eşliğinde akşam yemeği yenilip hep birlikte eğlenildi.
Nazar Park Garden’da  düzenlenen baloda konuşan İl Sağlık Müdürü Dr.Ali Burak Mülayim’de düzenlenen sağlık balosunun son yıllarda yaşanılan ve sağlık sektörünü de etkileyen olumsuzlukların giderilmesi moral ve motivasyonu  artırmak için çok önemli olduğunu ifade ederek herkese iyi eğlenceler dilediği konuşmasının ardından gecenin ilk talihlisi için çekiliş yaptı.
Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’ın da katıldığı gecede pandemi döneminde sağlık camiasına vermiş oldukları destekleri için kendisine teşekkür edildi. Gecede ayrıca 30 yıl ve üzeri mesleğe emek ve gönül vermiş olan çalışmalarımıza Teşekkür Belgesi takdim edilmesiyle program sona erdi.

AdminAdmin