YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 27-01-2024 11:21   Güncelleme : 27-01-2024 12:46

Gizli “Babamdan Edindiğim Bilgi ve Birikim İle Mahallemize Hizmetkarlık Yapacağım”

Gizli “Babamdan Edindiğim Bilgi ve Birikim İle Mahallemize Hizmetkarlık Yapacağım”


Rahmetli babasından ve 2 dönemde abisinden edindiği bilgi ve birikimi ile doğup, büyüdüğü mahalleye hizmet etmek için “Adayım” dedi. 
Fethiye’nin hem nüfus, hem de yüzölçümü açısından en büyük mahallerinin öncülüğünü yapan Karaçulha Mahallesinde geçmiş yıllarda 6 dönem muhtarlık yapan rahmetli Ahmet Gizli’nin oğlu akabinde 2 dönemdemuhtarlık yapan mustafa gizlinin kardeşi Hasan Gizli genç yaşına rağmen, “Babamdan edindiğim muhtarlık tecrübesi, bilgi ve birikimi ile doğup, büyüdüğüm Karaçulha Mahallem halkına ekibim ile birlikte  hizmetkarlığa talibim” dedi. 
7’den 70’e herkese eşit ve ayrım yapmadan hizmet edeceğini aktaran Karaçulha Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Gizli, “
38 yıl Karaçulha’mızda muhtarlık yapmış bir ailenin evladı olarak, yılların tecrübesini çağdaş yönetim anlayışıyla birleştirerek halkımıza hizmet etmek istiyorum. Bu doğrultuda önümüzdeki yerel seçimler için Karaçulha mahallemize muhtar adaylığımı açıklıyorum.
Sizlerden gelen yoğun teveccühe kayıtsız kalmanın mahallemize vefasızlık olacağı düşüncesindeyim. Sizlerin desteğiyle sizden aldığım güç ile, zor ama yapılması onur verici olan bu göreve talip oldum. Sizlerin desteğiyle ve kurumlarımızın iş birliğinde mahallemizi daha ileriye taşıyacağıma inanıyorum.
Kolay ulaşılan, her soruna çözüm arayan, size en yakın ve içinizden biri olarak sizlerin hizmetinde olacağım.Seviyeli ve hoş bir rekabetin olacağına inandığım bu hizmet yarışında diğer muhtar adaylarına da başarılar diliyorum. Sizlerin desteklerini bekliyorum” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin