YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 21-03-2024 12:51

Şadi Ballı: "Hayalimiz burayı nitelikli bir öğrenci şehri yapmak"

Şadi Ballı:


AK Parti’nin Menteşe Belediye Başkan adayı Op. Dr. Şadi Ballı ve AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Kötekli Mahallesinde düzenlenen "Gençlik Buluşması"nda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. 
Ballı’ya belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları da eşlik etti. 
Araç konvoyu ve meşaleler ile karşılanan Ballı ve Mete, Yoğurtçu Parkındaki etkinlikte gençlerin sorularına içtenlikle cevap verdi.
Ballı burada yaptığı konuşmada, Menteşe’nin az gelişmiş bir köy olarak kalmış olduğunu, vatandaşların daha nitelikli bir kentte yaşamasını istediklerini söyledi. 
Bu seçimin hizmet seçimi olduğuna vurgu yapan Ballı, “En büyük hayalim Muğla merkezi tüm şehirlerin merak edip gelmeyi arzulayacağı bir kent haline getirmek. Sosyal kültürel etkinlik alanlarıyla öğlenci kenti bir Menteşe yaratmak.” dedi. 
Ballı, Kötekli Mahallesinin adeta kentten koparılarak kaderine terk edildiğini dile getirdi.
Alternatif adayın Kötekli Mahallesi yerine Kötekli bölgesi demeyi tercih ettiğini belirten Ballı, “Öğrencilerin güvenliği ve ahlaki değerleri hiçe sayılmış. Çünkü burası kentten koparılmış. Kaderine terk edilmiş." diye konuştu .
Ballı, belediye hizmetinin sıfır olduğuna dikkati çekerek, söyle devam etti:
"Yollarımızın hali içler acısı. Araçlarımızla yollarda ilerleyemiyoruz. Patates tarlası gibi. Motorları maviliklere sürmekten karayolunda sürüldüğünü unutmuşlar. Ama motorlar maviliklere uçarak gitmiyor. İnşallah göreve gelince bu sorunu da çözeceğiz. Çünkü bunların hizmet etme gibi bir gayesi yok."
Ballı, son olarak vatandaşlara seslenerek, "Bu seçim parti üstü düşüneceğiz. Bu çağda böyle bir Menteşe'yi hak etmiyoruz. Hayalimiz burayı nitelikli bir öğrenci şehri yapmak. Seçime sayılı günler kala 1 dakika iyi düşün, 5 yıl pişman olma." dedi.
Milletvekili Mete de Kötekli'ye Türkiye'nin en güzel Gençlik Merkezlerinden birisini yapacaklarını söyledi.
Şadi Ballı'nın kentin çehresini değiştirecek projeler ile geldiğine vurgu yapan Mete, "Bu projeler kısa sürede hayata geçirilebilir. Bu vizyon sayın başkanımızda zaten var. Ben de milletvekili olarak bunların tamamına finansman sağlayacak vaatlerin altına imza atacağımızın taahhüdünü veriyorum. Canınızı emanet ettiğiniz insana şehrinizi de rahatlıkla emanet edebilirsiniz." diye konuştu.

AdminAdmin