MUĞLA
Giriş Tarihi : 29-08-2023 11:09

MHP’li Tekin’den Zafer Bayramı Mesajı

MHP’li Tekin’den Zafer Bayramı Mesajı

MHP’li Tekin’den Zafer Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Avukat Abdülkadir Tekin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılında yazılı bir mesaj yayımlayarak, 30 Ağustos Zaferiyle Türk Milletinin tüm Dünyaya bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini kanıtladığını kaydetti.
Ağustos ayındaki zaferlerimizin son halkasıyla millet olarak kararlılığımızı tüm dünyaya ilan ettiğimizi vurgulayan MHP’li Tekin, “30 Ağustos zaferiyle bu toprakların ezeli ve ebedi vatanımız olduğu tüm dünyaya ilan edilmiştir” dedi.
Tekin, mesajına şu ifadelere yer verdi:
“Bu topraklar, 30 Ağustos Zaferi ile tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir ki hür ve bağımsız yaşama kararlılığımız hiçbir zaman yok olmayacaktır.
Şanlı tarihimizdeki eşsiz yeri ile 30 Ağustos, bağımsızlık meşalesinin bir daha sönmemek üzere yakıldığı büyük bir zaferdir. Bu zafer aynı zamanda tarihe gömülmek istenen bir milletin küllerinden doğuşunun, şahlanışının ve tarih sahnesine yeniden çıkışının ilanıdır.
Milletimiz geçmişte olduğu gibi günümüzde de bu kararlılığa ve azme sahiptir. Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

AdminAdmin