ORTACA
Giriş Tarihi : 12-04-2023 10:46

Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü Türkiye şampiyonu...

Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü Türkiye şampiyonu...



TİESF Hentbol Kadınlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonasında, Kadınlarda Muğla Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü şampiyon oldu.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonundan (TİESF) Hentbol Kadınlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonaları 6-11 Nisan'da Bursa’da iki farklı salonda zamanlı olarak yapıldı.
Kadınlar şampiyonasına 6 takım, erkekler şampiyonasına 9 takımın katılacağı Türkiye şampiyonasında erkek müsabakaları Osmangazi Çok Amaçlı Spor Salonunda, kadın müsabakaları ise Mudanya Kapalı Spor Salonunda düzenlendi. 
ŞAMPİYON ORTACA OLDU
Kadınlarda Muğla Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü şampiyon olurken, Eskişehir İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ikinciliği, İstanbul Sessizler Spor Kulübü üçüncülüğü elde etti.
Erkeklerde ise Eskişehir İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği şampiyonluğa ulaşırken, İstanbul Sessizler Spor Kulübü ikinci, Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü üçüncü sırada yer aldı.
Danimarka’da 1-16 Temmuz'da gerçekleşecek 3. Dünya İşitme Engelliler Hentbol Şampiyonasına katılacak milli sporcuların da belirlendiği şampiyonada dereceye giren takımlar ödüllendirilecek.

AdminAdmin