SİYASET
Giriş Tarihi : 04-12-2023 12:24

Seydikemer Halkı Başkanlarını Bağırlarına Basıyor

Seydikemer Halkı Başkanlarını Bağırlarına Basıyor

Seydikemer Belediye Başkanlığı görevine seçildiği günden bu yana, gerek kent genelinde yaptığı çalışmalar, gerekse de halk ile kurduğu iletişim ile kısa sürede vatandaşın kalbine taht kuran Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, gittiği her mahalle de vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanıyor. 


Seydikemer Belediya Başkanı Yakup Otgöz'ün Milletvekili Adayı olması ile birlikte belediye meclisi tarafından Seydikemer Belediye Başkanı seçilen iş insanı B. Önder Akdenizli, bölgenin en çok konuşulan ve gündemde tutulan yöneticilerinin başında yer alıyor.
Hafta içi mesaisinin yanı sıra hafta sonu da dur durak bilmeyerek, vatandaşların cenazelerine, nişan ve düğün törenlerinin yanı sıra kahvehanelere giderek halkla iç içe olan başkan Önder Akdenizli'nin mütevazi davranışları 7'den 77'ye herkes tarafından taktirle karşılanıyor. 
Vatandaşlar tarafından gösterilen ilgi ve alaka karşısında kendisinin de mutlu olduğunu kaydeden Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “Amacımız ve hedefimiz Seydikemerli hemşehrilerimi  mutlu görmek. Onlar mutlu olurlarsa bizde mutlu oluruz. İlçemizde halkımızın  yaşam şartlarını kolaylaştırmak adına ekip arkadaşlarımla beraber elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin